20. juni 2009

Dagens kvaler...

...og jeg er ked af, at det skal fylde så meget. Men dagene er fyldt af kvaler i diverse afskygninger. Som skrevet før stresser min krop bare derud af uden jeg sådan egentlig føler mit hoved er medskyldig denne gang. I dag var Max og jeg alene og det var meget anstrengende, da jeg efter gårsdagens solbadning er meget forbrændt og øm, og vrælter rundt med rødt frontparti. Så det har gjort mig ret så utilpas - mere end jeg plejer at være ; ) Torsk er navnet vist for mig i disse dage. Think you da lige a little around, Rikke.
Men max og jeg fik en okay dag og jeg ville så slutte af nede foran ved parkeringspladserne og så kunne Max køre på sin elskede motorcykel. Men da han fik øje på bilerne, så var der intet andet i hans hoved end at køre tur og hvis jeg havde haft bilen hjemme, så fred være med det. Men han flippede helt ud over det og ville intet andet end køre i andre folks biler. Så tog jeg ham efter et stykke tid på armen om på den anden side af husene, for at få fred for biler. Men der holdt så i dagens anledning en bil parkeret og så startede seranaden igen. Så gik jeg hen til en bord/bænke og satte mig og ventede på han havde raset ud. Jeg tog ham op da han endelig overgav sig og han græd og græd og græd. Jeg gik op i lejligheden med ham og så svømmede jeg selv over. De der episoder kan jeg bare ikke have med at gøre uden det ender i gråd. Jeg er så fandens skrøbelig. Så da Preben kom hjem græd vi begge og han tog over med Max, hvilket jeg også har det skidt med. Jeg gik lidt ind ved siden af og Max faldt til sidst til ro. Men de her dage er bare så anstrengende. Han har også fået for vane at vende sig som en raket, når jeg skal lægge ham og så nægter han at lægge sig igen og der er intet når det er Preben. To gange har jeg måtte give op, men i dag i barnevognen gik den ikke og han jeg fandt en løsning. men de der daglige kampe med min krop, min søn og mit hoved er udmattende : )

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Dit lille pus .. sender dig et knus :-)

Madame sagde ...

Varme klem, kære Rikke, nogle dage er det hele bare for meget :-)

Sara sagde ...

Kære Rikke
Jeg har lige fået bogen "Kloge børn" hvor der står en masse om hvordan dine følelser leves ud i dine børn så hvis du har det skidt så græder børnene dine tårer.
Jeg kan stærkt anbefale den. Når jeg har læst min færdig giver jeg lige et praj så du kan låne den.
Knus

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak for knuser og klemmer, dejligt!
Ja gode bøger er altid dejlige at læse, det vil jeg meget gerne, for mit følelsesliv er jo lidt svingende, så måske kunne jeg få lidt hjælp.