29. april 2009

Tigeren er min yngling....

... i Zoo. For jeg elsker mange slags dyr. Men tigeren kan jeg virkelig godt lide. Jeg ville nogle gange ønske, at jeg var ligesom hende, der havde opfostret 2 tigerunger. Hvor er det et dejligt dyr! I dag lå hannen i Zoo med poterne ud over en kant og slikkede sol, den var bare lige til at kramme. Jeg håber virkelig aldrig, at det er en af de arter af dyr der skal stryges af verdenskortet. Vi havde en dejlig tur i Zoo med bh.kl. D. Jeg er træt i hovedet, men sådan nogle ture er jo altid hyggelige : )4 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Da vi havde plejebørnene var vi også i zoo. Desværre var det ikke den store fornøjelsestur, da de var bange hele tiden. De havde aldrig set elefanter, tigere eller løver før.

Lars og jeg ynder bare at tage derind og futte lidt rundt. Der er så dejligt derinde og det er så flotte nye anlæg dyrene har fået at bo i ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det varmer virkelig mit hjerte, når de har det godt. Før hen hadede jeg at komme der, fordi især elefanterne gik så tæt og kedede sig, så det ud til. Men det er dejligt. Et årskort dertil og til tivoli er guld værd, så man bare kan droppe forbi : )

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder Rikke! Jeg holder også meget af at se på det smukke dyr, en stor kat, og det må have været hyggeligt at være i Zoo i det fine vejr - jeg kan mærke, at jeg snart må derind igen :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg savner dine indlæg. Håber, at I har det godt alle 3(4).

Knus fra engen ;-)