4. april 2009

Sandaler til New York, Påskefrokost og solskin

Max og Kusine Bianca i min svigerindes have, hvor vi slog rod i solen efter vores påskefrokost hos mine svigerforældre. Mine nye Merrel sandaler, som skal betræde New York. Jeg er bedst til at gå langt i sandaler om sommeren, men havde ingen med en ordentlig bund og de er er oven i købet ret søde synes jeg. Jeg fandt dem i LIC i dag, hvor vi var nede og ose lidt rundt.

Preben fangede solen, da den i var på vej ned. Det gik ret hurtigt og var meget smukt. Den har været effektiv i dag.
Da vi havde spist suppe fra fryseren med kød og melboller, havde jeg Max med i bad og han hyggede sig gevaldigt. Da vi havde fået tøj på og Preben havde været i bad gik batteriet helt dødt på mig, som det gør ind imellem, når der er "for meget". Jeg fik hovedpine og sad bare og stirrede ud i luften. Preben gik ind med Max og satte BabyEinstein på om farverne og jeg lukkede øjnene lidt. Da jeg kom ind efter lidt tid havde Preben fået kvalme. Han puttede Max og nu er han ude en tur på rulleskøjterne for at få lidt luft. Jeg håber, at han har det bedre når han kommer igen.
Jeg ringede lige til mor her i middags, for at høre til min moster. Hun var i Odense igen igår og fik at vist, at lægen ikke havde fjernet det hele af hendes tumor, da det ville være for risikabelt i første omgang pga. at den ligger så tæt på hendes sides nerver og derfor kan blive lam i venstre side. Hun skal derfor i gang med kemo og strålebehandling efter påske. Den type kræft hun har er den værste slags, men i hjernen er der ikke lymfer og derfor vil ikke ikke sprede sig til resten af kroppen. Så slaget er ikke vundet eller tabt endnu og hun er selv fuld af kampgejst og vilje. Jeg er fuld af håb : )

3 kommentarer:

Jeannette sagde ...

Sikke en dejlig dag, Rikke. Håber Preben har det bedre. Det var et smukt billede af solen, har fik taget. God lørdag aften ;-)

Anonym sagde ...

Hej Prik

Sjovt med de sandaler. Vi var også I lic idag, hvor jeg kiggede på dem. Købte 3 par, meget solide og med en god gummi sål, Merrel klip klappere sidste år, og har heldigvis gemt et par til i år. De er super gode at have på. Tror også mine sommer sandaler bliver fra Merrel i år. I Brønshøj ligger der en butik der hedder "Shoes for less", de forhandler Merrel sko til en billig penge. Det er et besøg værd. Man kan være heldig at finde noget godt. Det var der, jeg købte min klip klappere sidste år. Håber I begge har fået det bedre.

Knus fra den anden Prik

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak Jeanette, Preben havde det bedre efter rulleturen. Dagene bliver ikke så lange for mit vedkommende for tiden. Jeg tror vi krop har nok at se til. Kan virkelig sidde og stene og føle mig helt død i øverste etage, når vi f.eks. har været sammen med andre mennesker i nogle timer, det er bare lidt mere end hvad min lille hjerne kan magte og min krop har vist bare meget at se til : )
Rikke, jeg gav 470 kr - ret meget, men de er nok også ret gode. Håber dælme ikke man ku få dem til meget mindre der i Brønshøj. Men elelrs må jeg jo slå et sving derud en dag. Er normalt til Tommy Hilfigers, men da jeg jo nok skal ahve New Yorks gader under fødderne en del i maj, så ville det være ebdst med lidt bund.