22. marts 2009

Søndag med kløe i øjnene...

I morges fik jeg så savet min cykellås op og der er nu påmonteret ny lås takket være min søde svigerfar og min søde mand. Længe leve glemsomheden.
I dag kørte vi til Herringløse til vores venner på besøg. Max fik naturligvis et kæmpe flip på vejen, fordi han var torsti og da vi så endelig havde fundet shell og købt en brikjuice, så var drengen gal og fik smidt med lidt af hvert på bagsædet. Men jeg fik lidt icethe i ham og vi kørte videre. Max og hans fætter William på knap 1 fik også hilst lidt på hinanden og det gik rigtig godt faktisk. Max legede med katten eller rettere prøvede, for katten var lidt træt af ham og til sidst lærte han lektien...måske....med et par kradsemærker.
Da vi kørte hjem var den gal igen, Max var utålmodig og øjnene kløede hele tiden på ham, hvilket de har gjort nu i et par dage. Vi kørte ind og fik lidt fastfood og så hjem i bad. Jeg badede hans øjne i kamillethe og vi fik ham endelig til at spise lidt mad. Inden jeg fik ham puttet fandt jeg nogle øjendråber frem, der ikke var åbnet og derfor har vi nu prøvet med det og det hjalp ham. Nu sover han : )
Jeg ved jo så godt, at vi i nat skal se at få ham vænnet af med at komme ind til os. For det gør han hver nat i tidsrummet 24-4, når han vågner. I nat må kampen tages og efter lidt erfaring med det, så ved jeg, at han sikkert vil sove efter kort tid. Det er jo med at få indført de gode vaner nu inden den lille nye baby kommer. For der skal vi ikke have det at tænke på og han sover 10 gange bedre i sin egen seng. Vi har nu nok stadig åben hus i sengen, hvis det skulle ske i ny og næ, at han vågner og savner os. Men lige nu er det bare hver nat og han har jo kunnet sove en hel nat i sin egen seng...
Nu vil jeg smutte igen og lige spille lidt WOW inden sengen kalder og jeg læse lidt i Halvblodsprinsen . )

2 kommentarer:

Karen sagde ...

(Sigrid Riise tror jeg hun hedder)...sagde en gang i en radio udsendelse: "Lad dem bare sove hos jer..det er da så kedeligt at sove alene når mor og far ligger sammen"...efter en kort pause tilføjede hun: "Og nyd det så længe det varer...det stopper de med igen".
Klogt sagt...men vi gjorde alligevel samme øvelse som jer...og tro mig. De kan stadig dukke op. Men nu vil de dog helst sove hos sig selv.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Vi synes nu også det er hyggeligt, men hvis han så bare kom ind hen ad morgenen, for han fylder jo en del og skal ligge helt ovre i hovedet på mig. Vi vil bare gerne have han vænnet lidt fra inden den lille nye baby kommer, for der ville det være synd at tage kampen. Men han plejer nu at være hurtig til at vænne sig til de nye ting og når han så vågner tidligt morgen, så er det helt fint og jeg vil nyde at putte med ham : )