31. marts 2009

Mine celler mangler energi...men jeg er nu glad alligevel : )

Snart kommer jeg til at have airbag : )
Men der går lige lidt, er jo kun i 11 uge nu......og sådan har det været hele dagen. Men jeg kunne tage en halv paragrafdag og gik kl. 13. Fik købt en bog til min moster, der jo er blevet opereret for en tumor i hjernen og det gik godt so far. Min kusine holder fødselsdag, når vi er i Jylland g hun får 2 produkter fra Origins, som jeg selv elsker. Så har jeg nemlig det klaret og jeg slapper så godt af, når jeg oser og shopper : )

Jeg tog hjem og slappede lidt af og hentede så Max kl. 15, hvor han faktisk slet ikke var klar, så jeg sad og legede lidt med børnene i sandkassen og hjalp lidt til med de nye små pus, der er startet. Der er jo nok at se til sådan et sted. Da vi kom hjem havde jeg købt en chokoladekage i Føtex og den fik Max og jeg lidt af. Preben havde suppe med hjem og det smagte godt. Nu er Preben ved at putte Max og jeg glæder mig til han sover, for så skal vi gense Harry Potter og Fønixordenen, som jeg måtte købe igen oppe i Sverige, da den gamle var væk.

I morgen skal vi til foredrag. Det er med Dan Snarre..mener jeg han hedder og det handler om glade børn med højt selvværd. Det glæder jeg mig til, det er som skrevet før altid godt med ny inspiration.

I disse solbeskinnede dage glæder jeg mig rigtig meget til at se New York i maj. Der er en hel liste ting, som jeg skal finde derovre. man er vel et mærkedyr og gerne til billige penge blev der sagt. Men som Jeanette skriver på sin blog, så sværmer jeg også til loppefund og glæder mig til midt maj, hvor mit andet hjem i Lyngby åbner igen. Det skal blive SÅ godt!!!

3 kommentarer:

Jeannette sagde ...

Sikken et dejligt indlæg, Rikke. Og et smukt billede af dig med Max i maven, formoder jeg.

Du må fortælle mig lidt mere om Lyngby loppemarked, det må jeg da besøge.

Kh. Jeannette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det er Max...hi hi. man kan ikke helt se det endnu, da jeg kun er i 11 uge. Meeen jeg kommer vel nok til at se lige sådan ud igen.

Det starter omkring i midten af maj i Lyngby på parkeringspladsen bag centret. Det er der hver søndag undtagen den første i måneden, da man der skal bruge pakeringspladsen, da der er søndagsåbent. Det er i tidsrummet 8-14 og det er stort og godt besøgt. Der er meget mærkevarertøj som regel, legetøj, børnetøj i massevis og også antik. Så det er en god blanding. Jeg er der klart for tøjets skyld. Har virkelig været heldig. Min ynglingsnederdel fra Levis er der fra og kostede 50 kr. Mine Burberry bukser til 75 kr og en smuk Malene Birger balkjole til 100 kr. Så man kan være super heldig. jeg har altid taske med og et målebånd. Jeg var derude med begyndende veer og gik stadig hjem med noget i posen : )

Jeannette sagde ...

Tak for alle detaljer om Lyngby loppemarked. Det skal vi da besøge Lars og jeg.

Det glæder mig, at du har det så godt med din nye graviditet, selvom du er meget træt ;-)