21. januar 2009

Onsdag

I dag slap der lidt lys ind hos mig. Jeg fik ringet til Scleroseforeningen og fik opklaret , hvorfor den socialrådgiver ikke ringede som aftalt igår. Men hun ringer i morgen formiddag og der vil jeg måske få klarhed over mine muligheder. Jeg var til lægen og fik klaret det jeg kom der for ...desværre. Skal nemlig til en specialist og have tyktarmen scannet. Gæt hvordan man lige gør det.... : ) Men jeg håber da, at der måske kommer lidt klarhed over min skøre mave og dens luner. Lægen mener ikke, at det er noget, man gør så meget ved, men så kan jeg måske få nogle gode råd. Min læge mener, at der er langt vej til flexjob for mig, da jeg er for ung. Men hun mener at det ville være rigtigt for mig, hvis jeg er klar på 1½ års forløb. Så det bliver nok ikke nu, de kamp skal tages. Jeg kan godt føle, at det er lidt unfair. Men fred være med det. Jeg gider ærlig talt ikke bekymre mig, bare så klar besked i morgen og så tage den derfra.

2 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

Undkyld at jeg lige springer ind, men jeg er ikke enig med din læge om at du er for ung til flexjob. Det handler slet ikke om alder men om arbejdsevne og med det jeg har læst ved dig, ville du godt kunne blive indstillet til et flexjob. ( taler af erfaring) Uf grim undersøgelse du skal til. Men wow for en blog du har her.
Lis

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja. har jo snakket med socialrådgiver hos Scleroseforeningen i dag og hun siger, at jeg skal skrive en ansøgning nu og få sendt op på kommunen. Men Gladsaxe kommune er ikke sådan at bide skeer med, så det skal jeg være indstillet på.Jeg syns egentlig jeg magter en del stadigvæk, men er blevet ringere efter min psykose og depression. Så jeg tror, at det er det rigtige at søge efterhånden, da jeg jo gerne vil arbejde, men ikke skal gå helt ned med flaget.