24. januar 2009

Lørdag med familien

I morges tog vi i Bagsværd svømmehal og Max nød det hele i fulde frag. Han var bare i strålende humør og i det lave bassin gik han rundt om aede mænd, børn og hvem der nu lige kom for tæt på. han faldt også ind imellem, men var lynhurtig til at komme på benene, selvom vi hurtig kom til undsætning. Vi fik pommes frites bagefter og kørte hjem og Max fik en lur.

Da han vågnede kørte vi til Lyngby og gik på jagt efter en ny vinterjakke. Den jeg har købt til ham på loppemarked for 30 kr. kan ikke mere. Lynlåsen strejker. men den var super god så længe det varede. Efter at have været i samtlige butikker i Lyngby centret gik vi over i Magasin og fandt en koksgrå Molo jakke med sølvfarvede stjerner som reflekser, den var sat ned fra 800 til 400 kr. og det ville vi godt give. Den er bare så fin og jeg fik taget et billede af ham. Det kan være den kommer senere.

Om lidt skal Max puttes og så skal Preben og jeg se Ringenes Herre og hygge os sammen. Vi har lige købt en dobbelt luftmadras med automatisk pumpe og den er nu gjort klart inde på stuegulvet med puder og dyner. Det gjorde vi altid før hen. Jeg glæder mig : )

Ingen kommentarer: