16. januar 2009

Kontrol på sygehuset...

...gav mig gav mig da en smule klarhed. Ikke nok med at fik sygeplejersken til at grine flere gange og over alle min skavanker, så fik jeg også en del at gå videre med.
1. Hun mener, at jeg skal forlange en kikkertundersøgelse pga. af min mave...laaang historie. Men hun mener jeg skal banke lidt i bordet hos egen læge.
2. Jeg har et pseudoattak pga. af min nuværende infektion i kroppen og det var dejligt at det kom på plads.
3. Min frustration over, at jeg ikke kan få lov til at gå nogle timer ned på arbejde, at der ikke er en eller anden løsning, mente hun scleroseforeningen kunne hjælpe mig med. Der sidder nogle gode socialrådgivere derinde og der ringer en derinde fra på tirsdag og taler med mig. De kender rigtig meget til hvad der er af løsninger netop for mig.
Så det var jo fint nok.
I aften skal vi ud og spise med Jannik & Maria. Mor passer Max. Vi glæder os meget til lige at komme lidt ud og hygge os. Min krop og sjæl trænger til input, der ikke handler om sygdom og det er også dejligt, at vi kan sidde og snakke i ro og fred uden en lille mand, der gerne vil være med. Det skal der også være plads til : )

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rigtig godt med at du måske kan komme til at gå ned i tid, god fornøjelse i aften, det bliver hyggeligt, ja en kikkertundersøgelse vil være en god ting, men din læge plejer da at være flink til at sende videre er hun ikke, vi ses senere til en lille prøve af Max nye trøje, jeg har også nogle videobånd med som min chef ville smide ud, men jeg var hurtig til at sige dem vil jeg gerne have, der skulle være nogle til Max alder og nogle til Bianca, men mest til Max. Kram Jette