2. oktober 2008

13 ting der gør mig glad lige nu!

Lidt inspiration fra Toni's tips og tanker-bloggen. Tak Toni!


 • At jeg virkelig rummer et moderligt gen, jeg var i mange år i tvivl.

 • At jeg kom ovenpå igen selvom Max ser mig som den evige 2'er her i familien og det betyder, at han kan finde på at virke ganske afvisende overfor mig. Men jeg fandt den indre praktiske mor frem og glæder mig over, at i det mindste gør mit bedste som evig 2'er - Prinsen og jeg har det sku hårdt!
 • At jeg virkelig godt kunne tænke mig at komme med i skolens sundhedsudvalg, for det er en sag, der betyder noget for mig. Det betyder meget, at jeg i det hele taget er så glad for mit arbejde igen.

 • At jeg har en mand, der betyder verden for mig. Jeg tager han nogle gange for givet, men christ - det skal da stoppe. Han er en ener og han er min : )

 • at der er musik i verden.

 • At på trods af at verden mere eller mindre altid er bare lidt af lave, så finder der skønhed overalt og kærlighed ikke mindst.
 • Jeg glædes tit over min egne personlige sejre. Jeg glædes ved, at jeg har sclerose, men klarer det sådan som jeg gør og at jeg har været psykisk syg i en periode af mit liv, men at jeg på mirakuløst vis har fundet ind til min kerne igen og kan elske mig selv mere og mere dag for dag. Jeg glædes over, at livet byder på episoder, der alle for mit vedkommende giver mening og skal lære mig noget. Fordi jeg lyttede er jeg hvor jeg er i dag. Det tror jeg på. Stadig kan jeg få sommerfugle i maven bare ved tankens kraft og jeg tror på, at man kan "fake it until you make it".
 • Jeg er meget glad for at være pædagog og meget glad for den udvikling, jeg har haft rent fagligt og personlig, da man bruger sin person rigtig meget i mit fag. Jeg er glad for at Jesper Juul ikke for mit vedkommende har levet forgæves, for nu har jeg også som den sidste pædagog i Danmark fået læst hans bog "dit kompetente barn". Den tegnede vejen op for mig igen og jeg forstod nogle ting lidt bedre.

 • Jeg glædes over World of Warcraft og over at jeg er en super nørd, der elsker de der eventyrlige ting. Jeg skulle helt sikkert have været en elver eller prinsesse.

 • Glædes over vores underboer, som vi har rigtig meget glæde af. Det er nemt og hyggeligt og vi bruger og hjælper hinanden rigtig meget.

 • Glæder mig rigtig meget til i morgen aften, hvor vi skal hjem til Maria og Jannik, vores gode venner, som vi holder rigtig meget af. der skal vi se Vild med dans og hygge os og bedst af alt, så er de rigtig glade for Max....pjattede faktisk - er det forkert at skrive pjattede? ; )

 • Er glad for dagen i dag, glad for den sunde aftensmad bestående af kyllingefrikadeller, broccoli og majskolper...suuuuundt. For dagen herhjemme med syge Max. For aftens møde i skolen og for den stemning der var der. For 2 kanon friske kollegaer på skolen, den ene er faktisk Jørgen Klevins datter og hun er bare et livsstykke, uden at hun skal lyde som om hun er 100. men hun er bare så skæg. Der er altid noget at grine af når de to kollegaer stiller sig op : )

 • Jeg er skide glad for Max, han er bare den dejligste lille dreng og jeg er pavindestolt over ham, intet mindre : )
Ps. Max kan sige "Kaaaaiii", når han ser frøen kaj og også "haaaiii" og den bruger han især hvis man sidder med noget spændende og han vil op og pille ved det. Totalt fedterøv : )

2 kommentarer:

Toni sagde ...

Selv tak, Rikke. Whau, det er nogle stærke punkter, du har fat i dér - gør mig helt glad at læse.

Sjovt også at læse om at Max kan sige Kaj - Lukas kalder ham konsekvent for "A-i, A-i"; aner ikke, hvorfor det skal siges to gange, men skægt lyder det :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Andrea heder så "Kaaaaiaaa", så det er så den kvindlige udgave af Kaj kan jeg tænke. Faktisk kunne vores ven gentage små sætninger, som Max sagde i fredags; "Ka' ik' - kan du", sådan i den dur. meget af det han sier lyder virkelig som en lille sætning : )