8. september 2008

Weekenden der gik

Det var en dejlig weekend i jylland med en totalt frisk Max, der nød at være midtpunkt. Vi osede i Esbjerg, så 200 køer blive malket i en karussel, spiste min mors gode mad, så vild med dans, gik ture, raflede, besøgte min moster og onkel, hvor min anden moster og onkel var på besøg, besøgte min fætter, kone og søn og min bror viste hundehvalpe, killinger, kanin og marsvin frem og vi snakkede med min nevø.
Ikke så sært at turen hjem igår var belastende for Max, han var overstimuleret og rimelig vrøvlet for at sige det mildt. Så turen hjem var enormt trættende.
I dag har jeg været rigtig træt, mine bivirkninger efter sprøjten er dumme og energien er lav. Jeg var desuden også alene i børnehaveklassen, da min kollega var syg i dag og er det også i morgen og det er bare en anden dag, hvor man er meget mere på, når man er alene. Så jeg er vist det man kalder godt brugt i dag.
Der var bedstedag i Max's vuggestue, så han havde farmor og bedstefar på besøg, de havde dog lagt ham ud og sove, da min svigermor kom, så hun sad der i 40 min. og holdt bedstedag uden Max. Men sådan er det jo med de små pus. Max er lige faldet i søvn, så nu ånder der fred i lejligheden til aftenens hoppies.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super skøn weekend. Altid lykken at komme hjem til moar ;-) - familien. Når de så er helt derovre i Jylland, er det da helt okay Max reagerede som han gjorde på hjemturen.
Skønt for Max han har bedsteforældre der kan komme forbi, det vil bringe stor lykke senere.
Du har lige været på en meget inspirende og aktiv weekend. Derfor er det naturligt du er træt i dag.

Anonym sagde ...

Det lyder som en skøn skøn weekend. Som I er vi dødtrætte. Vi slapper af, så meget vi kan.

Forsat god aften til dig og dine ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, jeg var helt færdig igår af flere grunde, men i dag er jeg heldigvis klar til en dag fra 8-20.30 med tid i både bh.kl., fritter og til p-møde.