9. september 2008

Min dreng kan sige hej

Nu kan Max sige "haiiii", han kan gå nogle skridt med os i hånden og også tage et enkelt skridt selv, drikke af kop, sutteflaske, spise lidt med gaffel, snakke i telefon på "russisk", det ser helt vildt sødt og sjovt ud, svare ved at ryste på hovedet når der er noget han ikke vild og sige "tats" eller "gakkk", når han får noget. Han er så dejlig og vi taler tit om hvor vildt fantastisk han er. Lige nu ønsker man han skal være så lille altid,men jeg er sikker på, at der er charmerende og sjove ting ved alle aldre. Men vi prøver virkelig på, at nyde ham i nuet.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er han altså dygtig, ham lille maximus ;-)

Anonym sagde ...

Hver alder står for sig selv, med alle de sjove nye ting de hitter på. Hvis I har mulighed for at optage mange af oplevelserne, så gør det, det er så sjovt senere, og ja, det kan bruges til konfirmationen, en af de store fødselsdage, og engang om rigtig mange år hvor han vil holde fest med den han vil dele resten af livet sammen med.

Anonym sagde ...

Ja, det er et skønt barnebarn vi har reddet os, vi glæder os ligeså meget over alle de ting der hele tiden sker og med et par så fantastisk engagerede forældre som Jer kan det kun gå rigtig godt for Jer alle 3. Kram og knus Bedstefar og Farmor

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Vi optager en gang om måneden på vores kamera og de ligger på computeren. Det er nemlig rigtig godt og så hyggeligt at se tilbage på.
ja, ham Maximus er en dygtig og dejlig dreng. uhh det varmer bare at skrive om det, JM!!
Tak svigermor, han har også reddet sig 2 sæt ynglings bedster. Ingen tvivil om, at han er mega glad for jer alle 4 : )