3. september 2008

Into public air...

Det har været en dejlig dag. Jeg var hos min læge, Mette her kl. 17.45 og hun var rigtig glad for, at jeg har spændt sikkerhedsnettet ud i form af en psykiater, der kun er et opkald væk og hun udskrev den nye henvisning til psykologen uden at blinke. Så det er jo dejligt med så dygtige og søde mennesker omkring mig. Det jeg har gået og bekymret mig om, som gør lidt ondt i maven og danner sådan en knude indmellem er bare min mave der er træg. Så kuren i jylland skal nok hjælpe på det. En god gang udrensning er sagen : )
På faktisk kunne det jo ikke være mere positivt. For lidt siden puttede jeg Max og det gik ret nemt i dag. Efter den sædvanlige flaske faldt han i søvn. Jeg ved godt han er lidt for gammel til den der flaske, men han er bare så glad for den og det er tryghed for ham tror jeg. Jeg nænner ikke, at han skal vænnes af med den. I morges sov han i sin egen seng til kl. 5.45 og så hentede vi ham efter en ellers stille nat. Vi vågnede kl. 7.30. Så det var jo dejligt. Det går godt i vuggestuen, han græder stadig når vi går, men ellers har han det godt dernede. Igår havde han sagt noget der minder meget om Bamse og Amalie, hans ynglingsmedhjælper hedder Amalie. De to er pot og pande.
Det eneste jeg tænker meget over er, at jeg burde en masse ting mht. min kost motion. Men jeg ved jo, at hvis jeg skriver det her, så bliver jeg nødt til at gøre bare lidt ved det. Så here goes....
Jeg håber naturligvis på et gevaldigt spark i røven i jylland, når jeg skal på kur, for min krop er helt sikkert ikke en stor prioritet for mig, den har skuffet mig så mange gange. Men måske skulle jeg bare give det et nyt navn. At det er ikke er for min krops skyld....
Hvad ville du foreslå?
  • Jeg cykler ca. 2 gange om ugen. Men ville gerne op på min. 3 gange.
  • Der er en massagestol i vores børnecenter og hvis det er en man bare må bruge, hvis jeg gerne "besøge" den min. en gang hver 14. dag i 30-40 min.
  • Jeg vil gerne skære meget ned på sukkeret, hvis jeg skal drikke noget, der minder om sodavand, må det være danskvand. Eller light hvis jeg er i byen.
  • Prøve på at få nogle gode olier fra nødder, peanutbutter, når jeg skal have noget lækkert til mellem måltid.
  • Undgå at spise efter 19 om aftenen med mindre jeg er i byen.
  • Prøve på at finde alternative snacks, som er økologiske på nettet - f.eks Årstiderne og så spise det i stedet for slik.
  • Huske at spise frugt på arbejde, når børnene får frugt, så jeg ikke er så sulten, når jeg kommer hjem.

Andre gode forslag?

2 kommentarer:

Toni sagde ...

Tag det nu ikke ilde op, Rikke, men min umiddelbare tanke er, at du måske skulle starte med at holde af din krop i stedet for at bebrejde den det, den ikke har kunnet. Tænk i stedet på alt det, den har magtet og magter i din travle hverdag. Det er slet ikke småting. Fx har den givet næring og styrke til dejlige Max.

Jeg tror, man kan knokle løs med al mulig motion, sund mad og vitaminer og mineraler til den helt store guldmedalje, men det virker ikke rigtig, hvis man ikke elsker og ærer den krop, der skal tage imod alle disse ting.

Du gør et fantastisk stykke arbejde hver evig eneste dag, Rikke - tak dig selv og din kloge krop for alt det, I udretter sammen. Så skal det hele nok stabilisere sig.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

1000 tak for ordene, Toni. Du har ret. Sådan glemmer jeg at tænke. Så det vil jeg prøve på fra nu af. . )