31. august 2008

Weekenden gik....

med en sommerfest på arbejdet i fredags, lørdag slappede vi af indtil Preben tog til Poker turnering og vandt 5000 kr. og 1. pladsen, Max og jeg var nede i stuen hos nabo + 2 børn, da hendes mand også var med til poker, i dag har vi også bare slappet af og så sluttede dagen med den årlige tivolitur med smørrebrød i Grøften og kaffe på Viften. Max fik prøvet veteranbilerne og den flyvende kuffert, da det var gratis at prøve mellem 19-20 og det var jo en god ting. Han har været strålende hele aftenen og har klaret det hele så fint. Vi bar ham op i seng, da vi kom hjem. Han fik endda skiftet tøj uden at vågne, han var bare væk. Nu græder han lidt derinde, så farmand er løbet derind. Det er den tørre hoste og tænderne der driller. En forkølelse, der varer i 2 måneder er træls og tænder er endnu værre. Men jeg håber at denne nat bliver bedre end i går. Det trænger han vist til. Jeg trænger også til min seng nu. Godnat : )

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, godnat også til Jer alle 3 og tak for en rigtig dejlig aften, ja han klarede det fint med sit smittende humør,tænk at I kunne skifte ham uden han vågnede, vi håber på en god nat til Jer alle. Kram fra Bedstefar og Farmor

Anonym sagde ...

Det lyder da til at have været en fantastisk weekend og tillykke med gevinsten. Det er da dejligt med uventede penge.

Tivolitur - herligt.

Håber det går med Max og hans nye tænder ;-)

Anonym sagde ...

Dejlig tur. Hvad kan Grøften tilbyde til Max, smørebrød det er da for højt belagt eller er det en platte i vælger?
det bliver sjovere og sjovere at have de små vidundere med i Tivoli, Zoo etc, og der kommer et lille barn op i en selv.

Hm. min datter er lidt bekymret, hun skal snart til Kbh. helt alene, det er et kursus for MacDonalds, hun er meget genert, og har svært ved at komme ind på mennesker. Hun er lige blevet tilbudt at læse til 2. assistent, men det med endnu en tur til Kbh. afskrækker hende.

Se mindre børn så er det tænder der giver problemer, store børn, så er det at klippe navlestrengen der skaber probelemer ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak for kommentarerne. Max fik frikadeller og pommes frites og det var et hit, man kan få 6-7 forskellige ting til børn og også en platte : )
Min mand var 2. ass. på McDonalds og jeg var værtinde, mens jeg læste. Så vi kender alt til det sted : ) København skal hun ikke lade sig skræmme af. Mener endda de bliver placeret på et fint hotel, så der kan hun jo opholde sig når hun endelig har fri fra kurset. Men de kurser der er ret gode og også mht. ens fremtid, det er godt at have med på sine papirer.Hvis hun bliver ved med at tvivle, så må du sige til.