13. august 2008

Ventede forgæves...

...hos den længe ventede afsluttende psykologtid, men sad der i en lille halv time uden der skete noget. Var så nødt til at tage ud på arbejde da min mobil lå derhjemme. Har prøvet at ringe til hende, så må vi se hvad misforståelsen går ud på. Men skidt - jeg får vel bare en anden tid. Nu har jeg 45 min. til at slå ihjel og det er også fint.
Morgenen gik eller fint derhjemme. Max fik sit nye sorte joggingsæt og sølvskoene på og var fiiiin. Men da vi så var ved at gøre klar til at gå skulle jeg lige børste tænder og så fik drengen skruet låget af til en dunk vanish, der ved en fejl stod lige i han række og pille vidde. Flydende Vanish ud over det hele, så op i håndvasken med Max og så få ham skyllet. Håber ikke det giver en reaktion. Fik ham afleveret i vuggestuen og håber på, at han får en dejlig dag trods en lidt våd start : )
Update: Hun havde lavet en brøler - forvekslet mig med en anden Rikke.Men jeg får en anden tid om 2 uger, så det er no biggie. Jeg ville være mere ked af, hvis det igen var mig der havde misset en aftale og skrevet forkert eller glemt noget, for det er jeg altså slem til : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi glæder os til i aften. Sikke en start på dagen, nu er han da pletfri et stykke tid hmmm. Godt du har aftalt en anden til til psykolog. Kram Sviger

Anonym sagde ...

Det er svært hvis der er noget der er glemt. Heldigvis er det helt legalt, det kan ske for selv den bedste ;-)

Er det ikke hårdt at have en samtale så tidligt om morgenen?

Ønsker dig en fortsat god dag.