7. juni 2008

Glad...bare glad

Glad for, at der findes hundehjalpe til at forsøde vores tilværelse. Jeg elsker den korte stund, når der går en med en hundehvalp forbi og jeg kan klappe den lidt. De er bare så glade og fjantede. Skønt! Preben har kun alt for tit hørt; "Neeeej se, en sød hund" - som om jeg nogen siden at set en hundehvalp der ik' var sød : )


Glad for mine nye natsokker i lækker kvalitet fra Tivoli - sikkert til børn....og mig. Der er stjerner under bundet, så jeg ikke ryger på r.... og en muldvarp ude på tæerne og de er så fine. Det er typisk mig og det er typisk mig, at elske sådan noget som ikke så mange andre har : )


Glad for min mand, der lige sagde, at jeg var den dejligste kone - betænksom overfor Max og ham. Han henviser til, at jeg lige har ligget hos Maximusen og puttet med ham i lang tid og fik ham til at sove. Jeg er nu også glad for den tålmodighed, som jeg for det meste har.


Glad for vores familiestund på vores stamsted ved Strandvejen, hvor vi fik en burger og Max fik pølse og lidt pommes frites og det er så dejligt, at han selv kan guffe i sig nu. Vi sad udenfor under en markise og nød solen og stemningen.


Glad for Max's charme. Når han møder nye mennesker er han for det meste genert og putter sig ind til os, men tøer så langsomt op og flirter rigtig meget. Kan godt lige vippe med øjenbrun, måske endda putte sig indtil og for nogle måneder siden kysse med våd og åben mund. Men gud hvor er det da dejligt.


Glad for det syn Max giver os, når vi kører i bil sådan om eftermiddagen, hvor han nok er lidt træt. Han er helt stille og lidt efter lidt falder øjnene i og han tager sig en lur. Han ser så dejlig ud, når han får det sådan og vi sidder og kigger om til ham og er helt færdige over, hvor sød han ser ud, når han sidder der og kæmper med øjnene.


Glad for, at jeg skal på loppemarked i morgen. Linda passer Max imens han sover og så kan jeg få en times tid til at loppe den i. Jeg glæder mig. Preben skal igen i morgen på arbejde og gøre klar til at Norden skal åbne i Tuborg havn på mandag. Vi var lige ude og se det og er du gal det var fedt derude. Der er mange goder for dem der arbejder for Norden. Preben er desværre ansat af ISS, men han er nu glad for sit arbejde.


Glad for, at jeg nu skal spille World of Warcraft og hygge mig lidt i den eventyrlige verden for en stund : )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor blev jeg glad over at du bare er glad ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det er jeg da. Man kan jo altid brokke sig, men man behøver da ikke : )

Toni sagde ...

Sikke et dejligt indlæg, Rikke - det føles godt helt ind til benet bare at læse det :-)