7. maj 2008

Uhmmm. Prebens mazarinkage med jordbær

Sidder og kigger på reportagen om "Kernesund familie", jeg købte den faktisk, men har solgt den igen. Det var for omfattende for mig og for fanatisk. Det var nu lige et sidespring.
Jeg sidder og nyder Prebens kage med jordbær og lidt saft med danskvand i. Det elsker jeg at drikke. Max var træt kl. halv syv og nu sover han sødt med noget bedøvende på gummerne. Jeg håber på en fredelig aften, hvor jeg skal se Desperate Houseviwes. I morgen skal jeg på arbejde fra 8-13 og så direkte til psykolog. Hver gang tænker jeg faktisk....hvad pokker skal vi snakke om? Og ærlig talt, sådan har jeg vist aldrig haft det før. Jeg er hver da overvældet over hvor godt jeg har det. Jeg savner på en måde "at der er noget at gøre" i min lille krop og sind. Jo er kroppen er der nu altid noget at gøre med, men mit humør og indeni er der fred og ro - langt om længe. Min forhenværende terapeut sagde noget nær; "du har selv nøglen, du skal bare lige finde ud af, hvad der skal til" Ja, det er da i sandhed sket. Nøglen var nok Max's fødsel. For det udløste psykosen, der udløste medicin, der udløste et attak, der udløste 12 timer hos psykolog, der langt om længe fik mig til at indse, at jeg nok havde haft en depression over rigtig lang tid og derfor udløste det lykkepiller. Alt sammen jeg har gjort for mig selv i årenes løb kommer til udtryk nu og det er bare så fedt. Så det var da rejsen vejr ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kan kun glæde en gammel heks´ hjerte at læse dit indlæg. Godt gået, Rikke. Jeg mærker din ro og din fred ;-)

Anja ligenu sagde ...

Rikke - det er så godt du bare skriver om det, for ud over at det tydeligvis gør DIG godt, så tror jeg at det fremmer helbredelsen for andre også :-)