5. maj 2008

Tivoli i solskin

Max med bøllehatten fra kræmmermarkedet igår. Han ser så fræk ud med den på.
Ja, man må rynke næse i sådan et dejligt solskinsvejr.
Se så mine bisser...aaahhh

Det her er noget nær den eneste aktivitet jeg tør prøve, så det er derfor jeg ser så glad ud ; ) Jeg er verdens største tøsepige. Men der er vist ikke noget at gøre.
Max var vild med rattet, der kunne dreje rundt. Han så slet ikke hvor fint, der var derinde og at han fik vand på sig, da vi kørte under en "regnbyge"

Ja, det er altså mig der kører, mor!

Max fik smagt sin første softis. Den var han da selvfølgelig vild med. Han kan vist lide alt mad ; )
Verdens bedste far - når han har is ; )

Jeg havde været på bibloteket efter en arbejdsdag fra 6:45 til 11:45 og fik lånt 3 bøger om skole og en sjovt bog med korte fortællinger. Da jeg kom hjem sov Max og vi besluttede, at når han vågnede ville vi køre i Tivoli. Det var en hyggelig tur.

3 kommentarer:

Toni sagde ...

Hvor er det bare hyggelige billeder, Rikke - I ser ud, som om I rigtig har haft det rart :-) Får mig til at tænke på, at det er sådan nogle oplevelser, jeg også gerne vil have med min lille familie; nært og dejligt... Tak, fordi vi måtte kigge med :-)

Anonym sagde ...

Herlige billeder af dig og Max, men bliver i rigtig sommerhumør. I har det dejligt, kan man se. Tak fordi du deler ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det var da så lidt. Jeg er jo stolt over min lille klump guld og min mand, så dem deler jeg da gerne lidt med jer ; ) Det var rigtig hyggeligt derinde - på nær de helt fantastisk mange komfirmanter, der var på blå mandag.