6. maj 2008

Det er dejligt at være ude....

....men også rigtig dejligt at komme hjem. Jeg kan godt mærke, at det er blevet lidt mere krævende, nu hvor de nye maj børn er startet op. Men det går fint med de 5 timer hver dag og når jeg så kommer hjem venter min elskede mand og dejlige lille Max på mig. Nu er Preben gået en tur med Max og hans mor. Jeg har jo cyklet i en time sammenlagt i dag, så jeg blev hjemme for mig selv og det er nu heller ikke så tit jeg har hytten for mig selv. Når de kommer hjem skal vi nok til at spise og så tager jeg et bad med Max. Jeg håber, at han får et langt bad i dag, for i går sked han i vandet efter 2 min. ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Puh ha da da. Det kan jeg også godt huske, at mine børn var rigtig gode til. Det må have noget at gøre med alt det varme dejlige vand. Håber I får en dejlig og rolig aften. Der er vist noget med, at du har fri i morgen? Knus herfra ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det gjorde han så også i dag, så det blev til et 3-4 minutters bad. Jeg har ikke fri om onsdagen mere, jeg er nemlig gået op til 25 timer nu. Jeg har til gengæld mange tidlige dage og det er jo dejlig her i det gode vejr.