12. maj 2008

1 års fødselsdag

Dagens mand med et betænsomt udtryk. Fars boller er gode, mormor har været med på råd. De er ud til at være gode; )


Her har vi så alle gæster samlet og den lille prins sidder oppe for bordenden. Tilbagelænet og med en bolle. Tilsyneladende tilfreds med at være midtpunkt.
Den fine cykel. Kusine Bianca hjælper.
Ihhh altså hvor er den bare smart.

Sådan gik det for sig i da. Først udpakning af fine gaver. Han fik gavekort til H&M af Faster og Bianca, Snøvsens samlede fortællinger og gavekort til Mor's hus i Brønshøj af Prebens onkel Peter, trehjulet cykel og Kop med Max skrevet på af Farmor & Bedstefar, badebold og vinger med Peter Plys, sækkestol, en stor "Dolph" bamse, den store ordbog af mor & far, Bluse, ske, kniv og gaffel med striber af onkel Steen & Marianne og børnene, Sommersæt af Lennart, Mia & den lille nye fætter, der er på vej, 100 kr. af Oldefar, Bog, badebukser og rygsæk af min onkel Bjarne, Moster Inge, Kusine Tysser og hendes børn Lina & Lærke, samt min kusine Anne, cykelstol, cykelhjelm og den bedste bog med Peter Plys. Det var vist det hele. Alt nævnt og måske intet glemt.


Jeg fik en bog, der vist hedder kogebogen til Laura, der har sclerose. Det var min moster og onkel, samt Tysser og pigerne, der var så betænksomme og søde.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Solskin, fødselsdag, 1 år, gaver, ny cykel, masser af fødselsdagsgæster. Kan man da ønske sig mere. Tak for billederne Rikke, det var sjovt at følge Jeres store dag. 1 år er noget specielt og det er alle andre også, lover jeg ;-)

Toni sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Skæg cykelstol - det var da vist også en god idé til vores lille krabat :-)

Og så ER det selve dagen i dag, ikke? Tillykke, især til den stolte mor, der måtte det hele igennem for et år siden :-)

Anonym sagde ...

Hej med jer.

Tillykke med tykkebassen - glæder mig til at se jer alle 3 om ikke så længe...

Knus fra Anna og de andre bøller