14. april 2008

I familiens skød ; )

Dagen på arbejde har gået med, at få lavet aftaler med en anden institution, skrive mail, tale med børnehaveklasselederen og så har vi igen filtet med 2. klasser og det var igen en stor succes. Snart kommer de varer vi har bestilt, så vi kan komme i gang med at lave armbånd med perler og hvad der nu ellers skal til. Jeg må lægge et billede ind af mine to armbånd, der efter min egen mening er ret så fede ; ) Nu har jeg haft Max med i bad og har lige en stund til at tjekke mails, blogge og hvad der ellers lige frister her på computeren og i aften skal vi have boller i karry, som Preben står for. Det smager så godt. Vi skal se Prison Break i aften og ellers skal jeg lave mine sædvanlige hyggeting herhjemme ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var da et fantastisk armbånd, der der har præsteret. Jeg er vild med farverne. Har netop købt tulipaner i orange ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det her er bare et jeg har fundet på nette, for at vise hvad det er jeg taler om, men jeg skal nok taget billeder af mit, der er multifarvet og et andet der er natur, sort og hvid. Det bliver helt sikker også fine. Men denne her syns jeg også var rigtig fin ; )