8. marts 2008

Tænksom...

...har jeg nu været det meste af aftenen. Jeg har siddet og arbejdet med mine øvelser i den store spirituelle legebog. Det er spændende. Men nu trængte jeg til en kop te og en pause fra at speed-taste. Jeg går som regel helt amok og skriver løs i et væk. En absolut kvalitet hos mig og det ville gøre livet som forfatter nemt kan man sige. Jeg ville rigtig gerne skrive en bog nemlig. Men jeg ved bare ikke helt om hvad og ved ikke hvordan, så det bliver nok ved drømmen. Jeg får levet nogle forfatterdrømme ud her på bloggen dog. Det er også rigtig dejligt.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er bare om at klø på. Jeg har skrevet en bog. Det gjorde jeg for et par år siden på 14 dage. Det var mit livs proces og når jeg læser den idag, føler jeg, at jeg befandt mig på en anden planet. Måske jeg udgiver den på bloggen en dag ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det var da en god idé. jeg blivet bare ramt af, at jeg føler at jeg skriver kludret og ikke har noget at sige. Jeg ved jo faktisk ikke engang hvad den skulle handle om. Bare det var mig der havde opfundet Harry Potter, for det er bare det dejligst univers. Elsker det og ringenes herre, men det kunne jo også være en slags fortælling om mig selv.Kender du forresten Michael laudrups tænder, det er to kvinder der mailer hinanden og det er blevet en bog. rigtig sjov og vedkommende

Anonym sagde ...

Kender den godt. Og ja, den er sjov og vedkommende ;-)