8. marts 2008

Gryder i kog

Maden i aften står jeg for. Jeg elsker at lave noget sammenkogt efter hovedet. det er nok det jeg er bedst til og forskellige salgs lasagne. Men i virkeligheden er alt mad meget bedre, når det er lavet over et bål. Vi har heldigvis et dejligt bålhus på Pom-Fritten og der elsker jeg at lave noget mad til børnene. Jeg har fået dem til at spise en suppe lavet af grønsager og LØG og deres forældre var målløse. Men det handler jo bare om at blende det hele til ukendelighed og tilsætte lidt fløde og nudler, så er den hjemme. Børn er helt vildt sultne der kl. 14.30 hvor vi får frugt. Så suppe er et hit og jeg håber rigtig meget på, at vi kan få indført mad-dag igen ved bålet. Det ville jeg elske. Jeg har faktisk endda været på kursus i bål aktiviteter. Vi rensede vores egne fisk og bagte indianske pandekagebrød og fik majs til. Sjældent har jeg smagt noget så lækkert.

1 kommentar:

Jeannette Mariae, sagde ...

Nøj, hvor det lyder lækkert. Jeg blev helt sulten, selvom vi lige har spist ;-)