30. marts 2008

Godmorgen søndag


Så kom jeg godt i gang med strikketøjet og det er nogenlunde uden fejl. Så det er jeg glad for. Max og jeg er lige stået op og nu sidder han og leger og pludre på gulvet, mens jeg skriver her. Om lidt skal vi have lavet havregrød og jeg kommer nok lidt tykmælk i, for det er han vild med. Dagen skal nydes i dag. Der skal strikkes, blogges, gåes små ture med Max, så han kan sove og slappes af. I morgen skal vi nemlig på farten. Vi skal besøge Max's vuggestue omkring kl. 10, så skal jeg til lægen og snakke om min deltidssygemelding, medicinen mm. senere skal jeg til kontrol på neologisk ambulatorium i Glostrup med min sclerose. Så det bliver en hektisk dag ; ) Nå, ja klokken er sat en time frem. Den er rent faktisk 8 og ikke 7, som den er i min krop ; )

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en dejlig dag, du skal have i dag. Det er vist bare om at nyde det, med det program du har for i morgen ;-)

En dejlig dag herfra ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak og i lige måde. Ja det har med at samle sig, når jeg endelig skal noget. Men det gør nu ikke så meget. ; )

Anonym sagde ...

Selvfølgelig ikke, det er næsten en fordel fremfor, at man bare skal køre efter en enkelt ting ;-)

Madame sagde ...

Godmorgen Rikke, det lyder som en dejlig dag, du ser i møde. Men det er barskt at du har sclerose. Jeg håber, du kan få god medicin, der hjælper dig.
God dag til dig og Max!