29. februar 2008

Taknemmelig

Efter en ordentlig udrensning skal man nok lige standse op og se på hvad man har...
Jeg har et dejligt liv. Jeg har været heldig at omgive mig med dygtige mennesker, når jeg har haft brug for dem. Jeg har været igennem en bragende udvikling i mange år, men har været stædig og har haft for mål, at jeg skulle ende op med at være glad for mig selv. Jeg skal være mig egen bedste veninde. Det er jeg godt på vej imod.
Jeg har en meget dejlig mand, der altid står et skridt bag mig og griber mig når jeg falder (det har en meget sød kvinde hjulpet mig med at se). Jeg har en mand, der tager ansvaret for, at jeg hver dag skal føle mig som den kvinde han elsker og som han vil gå gennem ild og vand for. Han er det bedste der er sket for mig. Vi udvikler os sammen. Vi tager mange vigtige skridt sammen og heldigvis i den samme retning det meste af tiden. Vi leger sammen som børn gør. Vi har en fælles forståelse af vores barn og en fælles strategi for han liv sammen med os.
Det leder mig hen på lille Max, der ligger som en dejlig lille tyk engel og sover sødt i sin seng. Han er allerede et dejligt lille menneske. Han ligner allerede dele af os begge to. Han har fået vores begges stædighed. Men han har også meget som er hans eget. Han har charme, han siger fra - også så man kan høre det, han har nemlig temperament. Men gud hvor er han dejlig. Jeg troede ikke man kunne elske noget så højt.
Jeg er taknemmelig for min forstående arbejdsplads, der må leve med, at jeg indimellem tager mine forbehold og passer meget på mig selv. Hvilket alle jo i virkeligheden burde. Jeg er taknemmelig forbi at jeg dedikerer mig så meget til de ting jeg brænder for. Jeg har en drivkraft som guderne må vide kommer fra. Der er mange ting at være taknemmelig for og det er så rart når man minder sig selv om det en gang imellem.
Så den grønne blog blev starten på en frisk på denne søndag i marts.
Sov godt derude!!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt gået, Rikke - sådan ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, tankens kraft er stor hos mig, heldigvis for det da ; )