16. juni 2014

Ferie med en ferieboligI år skulle vi have været til Toscana i et mobilhome og alt var egentlig planlagt med at vi skulle bo i nærheden af Pisa nær vandet og så leje bil og køre rundt og se lækre Italien. Men det kunne ikke gå op i en højere enhed med flytider og økonomi og så endte det lidt anderledes. Vi er dog ret sikre på, at det nok skal kunne lade sig gøre på et andet tidspunkt, for vi vil gerne derned og nyde stemningen som er unik for Italien og Toscana : )

Men så faldt jeg over Mallorca og et hotel i Palmanova, hvor vi har været før med ungerne og de elsker Mallorca. Det er børnevenligt og dejligt. Strandene er gode og byen er skøn. Det ligger rigtig tæt på lufthavnen og Palma by, så hele familien glæder sig rigtig meget nu hvor der  kun er en 3 ugers tid til. Vi skal bo på et lækkert hotel og spise is, bade, spise pizza på en restaurant vi fandt sidste gang vi var der og nyde sommerlivet. Der er et fantastisk akvarium lige uden for Palma og der skal vi også hen, samt en tur ind til Palma og ose lidt en dag.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja I kan sagtens, det bliver bare fedt for Jer, vi er slet ikke misundelige, for vi kender også stedet, der er fedt. Vi håber, at I vil få en fantastisk ferie dernede. Kram Jette