18. juni 2014

2 år siden...tiden flyver


Mathias går nu rundt i Max's t-shirt og der er virkelig gået 2 år. Max skal snart starte i 1. klasse og er bare så dygtig. Mathias skal i skole til næste år og er stadig en lille prut, men vi er nødt til at tro på det, for det er sådan skolesystemet hænger sammen lige p.t. Der er ikke andre løsninger. Sprogskolen kunne have modnet ham, men der fik han ikke en plads og det var sidste udkald ift. at søge en plads. Så nu skal det næste lille års tid gå med at modne ham så godt som man nu kan..
Vi har bået her i Kongevænget i 2,5 år nu og elsker det stadig...
Det er status p.t. 

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja vi tror på det skal gå fint for ham, det vil også være godt med nye kammerater og mon ikke også der nogle små prutter der og han er vokset dem alle over hovedet på alle måder, igen der kan ske store ting på 15 måneder i den alder, vi krydser fingre og stadig synes vi han er kommet mget fint med både med sprog og alt andet. Max er som du siger utrolig klog og voksen af sin alder og tænker utrolig logisk på mange måder. Kram Farmor

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja...jeg håber også bare på det bedste...det er ikke nemmere når man selv er i faget og vde hvad der skal til og hvad der ville være bedst ; )

Anonym sagde ...

Ja man kan vel godt sige at man kan blive "miljøskadet" er det det du mener