4. februar 2014

Sommerferie i børnenes tegn...
Vi har været i Palma Nova forrige år og var rigtig glade for byen og stemningen dernede. Max og Mathias var især glade for det lækre hotel. I år havde vi egentlig bestemt os for at tage til Italien ved Pisa, hvor vi ville bo i mobilhome. Vi har ikke så mange penge i år og har derfor forsøgt at finde en knap så dyr ferie. Men det gik i vasken ift. flydage og prisen der pludselig blev ret høj fordi man så skulle flyve til Milana og hvad ved jeg. I mellemriden surfede jeg og fandt Rosa del Mar, som ser rigtig lækkert ud. Der er noget for børnene og det ligger lige imellem Magaluf og Palma Nova. Så nu er lejligheden reserveret og der er noget at glæde sig til. Rejsen bliver heller ikke dyr. 15600 med fly og en uge i sydens sol.

Især med min tossede bihule er det da værd at glæde sig til. I morgen skal jeg på arbejde og det bliver på smertestillende indtil min næsespray begynder at virke. Så det er dejligt at have det her lyspunkt at se frem til..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Til lykke med valget af ferie, er slet ikke misundelig!!! Der ser ret lækkert ud og I er sikre på vejret, hvornår starter turen? På gensyn torsdag 14.30. Kram Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Vi skal derned fra d. 8-15 juli ; )