8. januar 2014

Bekymringer...

I går aftes sagde Mathias, at han havde leget med S&S og i næste sætning "og de kaldte mig Grimme Mathias". Ingen tvivl om at det ikke længere er for sjov, men en måde at tryne og holde ham væk på og det er mest den ene dreng der driller eller snarere mobber. det er ikke kun Mathias det går ud over og det gør så ondt i mit hjerte at sende ham i børnehave og jeg får sku lyst til at tage ham med mig i dag. For jeg oplever en opgivende attitude og det gør mig endnu mere ked af det, at de ikke formår at skabe samhørighed og hjælpe ham der har brug for at drille for at hævde sig osv. Jeg har ihvertfald ytret ønsker i dag til en pædagog og står nu med ondt i min mave, for det er jo mit barn der ikke har nogen rigtig gode venner han kan glæde sig til at mødes med og det er også mit barn der har det svært…suk

3 kommentarer:

Garnløkken sagde ...

Ja jeg forstår dig, hvorfor var det ikke en pædagog, der fortalte dig om situationen?
Har han ikke tillid til de voksne der er tilstede?
Det har ikke noget med normeringen at gøre.
Vh Lykke

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Nej, Mathias fortalte mig om det og når man selv er pædagog, så er man nok også hurtig på aftrækkeren ift. sådanne bemærkninger. Han har tillid og havde fortalt de voksne det og der blev talt om det, men der bliver ikke talt med de pågældende forældre og det undrer mig og det har jeg sat ? ved. Nomeringen er nok rimelig som den skal være. Det er måske prioriteringen der er forkert eller der er meget fokus på aktiviteter, som er skide fedt hvis man har det godt og svært hvis man har ting der fylder mere. De er gode når man kommer jeg klager sin nød, men de kommer aldrig til dig som voksen!

Garnløkken sagde ...

Jeg er også pædagog, dog på pension, og jeg mener ikke at du er for hurtigt på aftrækkeren, det er vigtigt at man er det.
Jeg forstår ikke, at der ikke bliver talt med de andres forældre, man vil da gerne vide, hvis ens barn er årsag til at et andet barn er ked af det, ens barn gør.
Men det er jo nemmere at lade være.
Jeg er glad for at du har sat ? ved det. Vh Lykke