25. december 2013

Sikke en dejlig nørde 1. Juledag med min familie...

…nørdet fordi der er blevet samlet 3 store kasser med LEGO og jeg har være på i 6-7 timer med at samle og studerer tegninger sammen med Max. Min dejlige store dreng samlede enddag selv nogle ting uden hjælp og vi sad der side om side og spiste chips. Vi småsnakkede og hjalp hinanden. Det var bare sådan en hyggeligt dag. Preben spillede Skylander Swap Force sammen med Mathias og de råhyggede også sammen. En super nørde dag.
Her til aften har vi spist resten, badet børn, puttet børn, set 2 Guns, Preben og jeg og slappet af. Det var dejligt at ligge på langt efter en dag med bøjet nakke. Jeg nyder at kunne komme til hægterne igen. Ikke så snart min bihulebetændelse aftog så kom der en rigtig dum forkølelse - en af dem der mærkes i hele kroppen og igår kunne jeg have sovet kl. 16…jeg var vildt udmattet og øjnene sved. Øv hvor er min krop bare ikke ovenpå pg tænker jeg tilbage så har det stået på med skranten i et par måneder. Noget skal der bare ske.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Flot klaret i 2 mester ingeniører, ja 1. Juledag er herlig, den er fredet herhjemme, hvor vi også slappede af og glædede os til der kommer nogle meget fine gæster 2. Juledag til sammenskudsfrokost, dejligt. På gensyn.
kram farmor