16. oktober 2013

Mine søde små...

...skal krammes i aften og jeg glæder mig sku til at se dem begge to. De har haft en dejlig ferie i Jylland indtil videre og det har været ret lækkert at have ferie helt alene, men også vildt underligt. Jeg har været ret dvask og har intet husligt fået lavet på nær nogle småting. Så det har været ferie fra hus, børn og all alone herhjemme til Preben er kommet hjem og vi har haft nogle hyggelige aftener. Jeg har gået et par lange ture med naboen og ellers nyd ensomheden...

Jeg mente jo nok jeg var øm igår og når man tænker på hvor blidt hun tog fat, så er det helt vanvittigt hvor øm jeg er i hele kroppen i dag. Hold nu op hvor er det vildt. Nakken, ryggen og især lænd og bækken er helt vildt ømt og så mine led...ej men det er jo alles der værker i dag ; )

Når Preben kommer hjem i dag kører vi mod Jylland, gør et stop ved Outletshoppen i Ringsted og så videre mod Billum og masser af kram og kys : )

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som om, du har hygget dig, selv om du var alene hjemme.
Har kranio sakral massagen hjulpet, tror du?
Ha' nu en rigtig god tur til Jylland!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg håber da det har hjulpet. Ellers vil jeg da sige at det er lige lovligt ømt i mit korpus. Tænkt at få blid berøring kan gøre så nas ; )

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Godt at elske nogle så højt :)