12. august 2013

Sådan er det at have skolebørn....

...men jeg er nok næppe den rette til at vide noget med sikkerhed efter kun et par dage med en dreng i 0.Z. Nu er begge drenge afleveret og mit nye skema er trådt i kraft med den ugentlige fridag om mandagen. Jeg har tænkt mig at hente Max kl. 14 og Mathias bagefter. Men det er da godt nok underligt med sådan en lang weekend og alt andet end stressende.


Snart kommer min naboer lille dreng Elliott på 7 mdr. og skal passes i et par timer indtil hans mor og søster bliver udskrevet fra hospitalet. Så jeg skal ud og køre en tur med ham, når det er tid til han skal sove. Ellers er dagen helt min egen til kl. 14 ; )
Da drengene kom hjem kom Elliott lige over og hyggede mens hans søster skulle have medicin, for det smager alt andet end godt. Så Kongerne stillede op til et trip-trap-træsko billede.

I morgen starter mit virke i 0A på mit arbejde og jeg skal møde kl. 9 til deres første skoledag, som jeg efterhånden har prøvet mange mange gange, det er bare et par år siden og måske skal jeg støves lidt af. I morgen aften skal vi fællesspisning, hvor overskuddet skal bruges og Preben og jeg laver maden til det. Så i morgen er det da lige hverdag igen : )

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja det skal du nok lige vænne dig til at have 3 fridage, hvor den ene er næsten helt din egen. Søde billeder du havde lagt ind fra Max første skoledag, det er en helt ny begyndelse. Er det ikke onsdag der er fællesspisning eller er det bare lavet om i denne uge. Du kan da foreslå et sammenskudsgilde her i efteråret med dans og det hele, det kan være at andre også savner det. Tak for sidst det var hyggeligt. Vi ses søndag, Lennart og Mia kunne alligevel godt, så det bliver hyggeligt. Kram Jette