18. juni 2013

og en af de dage...

...hvor det lille sår jeg fik lavet med en negl i panden er blevet til flere og der er flytter stafylokokker ind, så no work for me today og det er også fordi jeg har hostet som en gal hele natten, hvæser og har svært ved at trække vejret, så jeg kom da lige på apoketet og fik en ny astmaspray, der forebygger, for min astma er meget dominerende for tiden og ødelægger det for mig, salve til kokkerne og noget slimløsende og så hen og se en fil på fifaen, for jeg er smadret over at skulle kæmpe for at få vejret. Det er ret ubehageligt. Ud over det så drak jeg sur mælk i morges, for jeg troede at mine smagsløg var helt væk og jeg har haft det sådan før, men nej..mælken var bare sur og vi siger tak for udfordringer i dag..... ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stakkels dig, kan du snart finde på mere at genere dig selv med, emnerne må da forhåbentlig snart være sluppet op, godt du også er hjemme i morgen, men tag nu de dage du behøver, håber de ting du har købt kan hjælpe på det hele. God bedring. Kram Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Har det bestemt ikke godt. Har rigtig svært ved at trække vejret uden besvær og det piber og hvæser fra halsen og alt er taget som jeg kan, men ikke nogen bedring endnu. Det er ikke rart!!