3. oktober 2012

Mine to små dejlig skøre drengebørn..

 Max med det store fine hoved og nye hue 
og Mathias med Mors lidt store baskerhue...jaaa
 Det nye badekar med nye badedyr fra Mallorca. 
De kan hygge sig der i lang tid og har nogle vildt hyggelige lege.
 Så bliver der skåret "saminam" - champinon...læg mærke til latexhandsken, 
som er et eller andet Preben er ret begejstret for..hæ hæ
 Fjollemus
Tosseøre


I morgen begyndte Max at lægge tal sammen....sagde f.eks. Mor 3+3+3+1 er 10...ik? og 2+2+3 er 7 og jeg var da svært inponeret. han er som sin Far enormt glad for tal allerede, men staver også lystigt til trestavelsesord. Det er dejligt at han har lysten til det.

Mathias kom i seng uden sut her til aften, da Preben puttede ham og faldt i søvn og det var ikke noget der var meningen, men nu må vi vist tage den op og se hvad der sker. Han tisser på toilettet nu, det var også noget der bare pludselig skete, så vi øver os lige lidt mere og så kan det jo være at han er ved at være moden til det også. De bliver sku bare så store. Mathias' sprog bliver bedre og bedre. Her til aften kom jeg op efter de egentlig sov, men Mathias var vågnet. jeg havde været til mdøe og han sad der i sengen og smilede da jeg kom. Han ville gerne have lidt vand og så spurgte jeg ham om det havde været hyggeligthos Susanne og Frida (naboerne, der skulle passe ham) og det havde det og han fortalte at de havde fået suppe og brød og mange andre ting. Jeg blev så glad for at stå der med mine to drenge i Max's seng og lytte til den lille stemme. Priceless!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Sikke søde og sjove billeder af drengene. Ja de bliver store og der sker en masse udvikling og man får nogle gode grin indimellem, det nyder vi også når de er her og hygger. På gensyn søndag.
Kram Jette