28. april 2012

Lørdags hygge...sammen og hver for sig..

I dag har vi igen prøvet at være på loppemarked i ukristelig vejr..regnvejr, så vi så nærmest intet. Så tog vi på McD, der lå lige på vejen til Frederiksberg Centret, hvor vi osede lidt. Preben fik en lur da vi kom hjem sammen med Mathias og jeg hyggede lidt med Max.

Efter pizzaen gik vi ud og sludrede med en nabo, grinede og kiggede på børnene der legede sammen og som trives SÅ godt med naboer, udeliv og luft omkring sig.

Kl. 21 sov ungerne. Vi havde en halv aftale med et nabopar, der ville kigge forbi og spille spil, hvis deres gæster gik tidligt, men nu hvor de ikke er kommet, så hygger vi med at bestille gaver til kommende fødselsdage på nettet, jeg kigger efter tøj til ungerne og vi hører vores ultimative chiller kærligheds lækkerheds musik..Norah Jones. Goddess. Det er virkelig hvad jeg vil kalde en dejlig lørdag og langt fra sidste uges besøg i ungdommens og frihedes land, for den slags giver jo tømmermænd og noget at grine af i lang lang tid... Det her giver velvære og balancen er god synes jeg. Lidt af det hele : )

Ingen kommentarer: