21. marts 2012

Underligt humør...

.....Jeg er bare i et underligt underligt humør i de her dage. Tænker for meget og opsnapper alle luner hos andre og tolker på dem og den person uden filter var jeg ellers ude over. Jeg er gladere for hende der tager let på tingene og griner hver dag..hende savner jeg i disse dage.

...Men solen skinner.....

...om lidt skal jeg til at lave mad...

...jeg har købt en billig og sød sort top i dag og fik et par bluser med posten igår og er mega glad for det hele...

...jeg kan slappe af i aften og nyde bare at være til...

...jeg kan glæde mig til fredagens X-factor finale, der skal ses med mine kollegaer og så skal vi igen se min kollega, som er bassist i Moonchild (Iron Maiden Jam) og forhåbentlig bliver det sjovt. Så må jeg se at ryste hende den vemodige og triste tøs af mig og minde mig selv om de mange glæder, der viser sig HVER dag i mit liv...

4 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Kære Rikke. Når den hemmelig sabotør, depressionen, slår til - er min favoritkur at spille en The Indigo Girls, der synger Power for Two. For mig er det støttende og styrkende i forholdet til mig selv. Det er gudemusik, der virker helende på et meget dybt plan. - Måske du har en yndligsmelodi, der kan genskabe dit humør.

Sender knus... ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hmmm. Jeg ved ikke rigtig hvad der er healende for mig. Men udrensende er rock og jeg hører meget Kashmir, når jeg skal høre noget der både kan fine min melankoli og gøre mig varm. Det har fulgt mig i mange år. Men jeg ved ikke hvad der healer mig. Tror jeg bliver mest glad af noget care free pob eller dance, der bare giver mig lyst til at danse rundt...elsker at danse, men gør det alt for sjældent!

Jeannette Mariae sagde ...

En dag må vi til dans sammen. Zumba eller mavedans... Hvad siger du???

God weekend

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Zumba er godt : ) Har prøvet det en gang og det er liiige mig ; )