29. september 2011

A-Z - unyttig viden trenden er nået til mig!

Age: 35


Bed size: 180x220 cm.

Chore that you hate: Hmmm. Kommer lidt an på humøret. Vasker ikke tøj, da jeg ikke bryder mig særlig om vaskekælderen, så det gør Preben.

Dogs: Har haft et par stykker i min barn og teen-dom. Laika og derved har jeg altid vidst, at det hed den første hund på månen og Buster som alle blev kaldt, fordi så var man jo bare sød. En Labrador og en sweethart ; )

Essential start to your day: Åbenbart....at stå op før djævlen selv...fordi det gør min søn jo og finde på ting og sager der kan holder ham i ro. Sådan glider jeg frem og tilbage mellem seng og søn for lige at smage søvnen bare 5 min. mere. Så at sove så længe som det er muligt er uundværligt for mig.

Favorite color: Elsker lilla og sådan tyrkise og blå nuancr der minder mig om troperne. Kan faktisk også godt lige lyserød...er ikke specielt kræsen med farver ; )

Gold or Silver: Guld!

Height: 170 cm.

Instruments you play(ed): Spillede blokfløjte i årevis som barn...fra 7-13 sådan ca. Var engang solist til en forårskoncert og hvis jeg var blevet ved kunne jeg være blevet en haj, men så tog gymnastikken og fester mv. For vi ved alle at blokfløjte er so last season som teen.

Job title: Pædagog

Kids: Max på 4 og Mathias på snart 2.

Live: Født og opvokset i Billum ved Varde, har boet 1 år i Vanløse, 2 mdr. på Frederiksberg (I fremlejet lejlighed hos Happy..ja det hed hun) og nu 11 år her i Søborg. Liiige om lidt kan jeg føje Smørum til listen : )

Mother’s name: Lis

Nicknames: Min far kaldte mig Febes (short for febedeus), Rikke Jensen som ung, prik, Rokke, Ava (af Preben, som er bjørnen fra Dr. Dolittle)

Pet peeves: Jeg er faktisk ret træt af, at folk har så travlt og blander sig i andre folks liv i det offentlige rum, taler grimt til Netto-medarbejderen, eller på anden vis opfører sig dumt. Har selv 2 historier som ældre mennesker lige skal påtale hvordan man opfører sig og i den grad er fesne at høre på. Sidste var det en mand, der gav mig skulderen, da jeg cyklede forbi ham. Bevares...jeg cyklede ikke det sted jeg skulle, men ligefrem kalde mig en hjernedød kælling og så fælde mig! Han får sku ørene i maskinen en dag og så kan jeg ikke undgå at tænke...fryd!  

Quote from a movie: "Liiiike a glove" (Ace ventura), "Well hallo Clarice" (Hannibal) " I ecpected the Rocky Mountains to be a little rockier" ( Dum & dummere)

Right or left handed: Højrehåndet.

Siblings: Bror Steen, der er 41

Time you wake up: 5 og så slumrede jeg lidt ind imellem, at Mattis kom og gik til og fra sengen. Men mellem 4.30 og 6.30 på virkelig gode dage.

Underwear: Aldrig noget der passer sammen..men det er helt sikkert pisse sejt og knald lækkert ; )

Vegetable you hate: Hader og hader......der er nogen jeg undgår og nogen jeg ikke har smagt, fordi det er for underligt. Kan godt været lidt af en kræsenpind med nye ting...siger Preben!

What makes you run late: Jeg har noget med mine nøgler...men kommer meget nødigt for sent.

X-Rays you’ve had: Tænder, gravide maver, MR-scanning så sent som i dag af maven min, MR-scanning af min hjerne...joooo den er go' nok! og sikkert noget mere jeg lykkeligt har glemt.

Yummy food that you make: Jeg laver en god suppe på arbejde siger ungerne, laver tit mad ud af en idé i hovedet eller også smider jeg bare noget jeg tror kommer til at smage godt i gryden og det kommer det tit til heldigvis. Jeg er god til drømmekage og bager nogle gange nogle gode boller.

Zoo animal: Er ikke så begejstret for Zoo, bliver nogle gange lidt trist at at se dyr på lidt plads. Men tigeren er jeg specielt glad for, kan stå og glo i lang tid på en tiger der sjovt nok altid sover, når jeg er der. Men den er bare så lækker og nussevenlig...og dog...du ved hvad jeg mener : )

1 kommentar:

Clemme/Trine sagde ...

Det er altså en god leg det her, det er rart at få lidt flere ord på personen bag bloggen :)