15. marts 2011

En lys dag venter...

...solen skinner nemlig og det gør den også indeni i mig igen. Heldigvis er jeg sådan en slags væltepeter, for jeg rejser mig fra støvet igen og igen...hvis jeg må klappe mig selv på skulderen. I dag er taknemmeligheden i højsæde igen og det er den der får tingene til at ske....

Jeg tænker glad tanker om vores kommende hus og denne fine lampe, der kommer til at hænge i det ret sorte køkken med hvide og turkise ting rundt omkring og gud hvor den klæder mig ; )

Afleveringen gik SÅ fint i dag uden at Max fik sit vanlige flip, når vi skal ud af døren. Jeg havde ryddet lidt op i drengenes legetøj og bøger og taget en pose med og straks var ungerne i sving og de vokse kiggede i bøgerne og glæden var stor. Dejligt når de ting man ikke selv får brugt kommer til at glæde og det vil jo også glæde Mathias nu, for han leger da helt sikker med det, nu det har fået nye omgivelser ; )

Min krop er i god form i dag og det er dejligt ikke at have de små skavanker i dag ; )

Jeg skal i gang med projekt "Shanes Verden" med kollegaen Trine og det bliver SÅ hyggeligt. Har rømmet Netto for vinkasser, som de tilfældigvis stod og tømte og det var lige dem der var gode. Jubiii. Nu skal der laves fine huse i dag og vi skal se Shanes Verden på storskærm ; )

Med alt den energi er der slået boller op ; )

1 kommentar:

mette b sagde ...

Sikke en dejlig start på en smuk og solrig dag.
Klem og god tirsdag