1. januar 2011

Nytårsaften i hyggeligt selskab...

I går skulle vi have været i sommerhus med vores vennepar + 2 børn i kisserup, men alt i huset var frosset til, så vi tog til Kvistgård og fejrede Nytåret hos dem i stedet for. Det var en hyggelig aften hvor ungerne hyggede sig gevaldigt. Mathias var stadig lidt vrøvlet efter en Jul med sygdom der ikke vil slippe taget i ham, så han kom i seng omkring kl. 8 og så var Max ellers frisk til kl. 23, hvor han og Flora havde det sjovt sammen. Lillebroren Holger tullede rundt og var "med" som sådan en lille på knap 2 jo er. Max vågnede med vokseværk i nat og var så ulykkelig, men ellers en okay nat med kun en smule søvn, som jo ikke er ualmindeligt på sådan en aften og nat. Det er dejligt at være i selvskab med søde mennesker og Mie er min rigtig gode veninde, så det kunne da kun blive godt. Vi fik pil-selv-rejer, oksefilet med hjemmelave bærnæse ; ) og islagkage. Det var en aften med ungerne i fokus, når de da ikke legede selv, for det gjorde de jo.
I dag starter så 2011 og på mange måder vel et spændende år. Vores Nytårsfortsæt som famlie handler om sundhed og om at få sat vores hjem lidt i orden også når vi bor i huset...sådan en slags plan over hvornår tingene i huset gøres og også den famøse madplads er sat i værk allerede fra på mandag. man har brug for lidt struktur med de der dagligdagsting, så bliver der mere overskud til de sjove. Preben og mit Nytårsfortsæt er at være mere sammen og det starter i aften med X-factor, som vi skal til at følge med i. For mit vedkommende så er mine Nytårsforsæt noget med at holde humøret højt, tror på mig selv og min krop, være sundere og mere fit, for det har jeg jo så godt af og så det at kæmpe for mit fleksjob, vores nye liv i huset og for mig selv og en rask krop. Så ille så lidt står der og venter  : )

1 kommentar:

Michael sagde ...

Hvor er det dejligt at læse at du har fokus rettet på dig selv Rikke, og en gang positiv tænkning, det kan selvfølgelig være svært med sygdom så tæt på, men hvis dit fokus er rettet mod sygdom, tiltrækker du bare mere af den, så kan du med dine tanker nøjes med at tænke positivt er meget vundet ved det.
Godt nytår til dig og dine.