1. oktober 2010

Ps. jeg har ik glemt jer!!

Jeg læser med hos jer ind imellem kære bloggere, men jeg får ikke skrevet det desværre eller kommenteret. Tak fordi i har overskud, jeg har nemlig ikke. Knap nok til at skrive herinde og overvejer at lukke bloggen for ever.
Lige nu ville jeg langt hellere forkæle mig selv, hvis jeg havde pengene til det (surt opstød, da jeg har fundet ud af, at man altså ikke to gange i sit liv kan søge pensionskassen om kritisk sygdom, men uden de store problemer sagtens kan rage 2 kritiske sygdomme til sig..ØV)

1 kommentar:

Michael sagde ...

Jeg syntes også du er hårdt ramt
Rikke og mine tanker er hos dig desangående, en gang imellem faktisk ofte ser jeg lige et billede af faste læsere på min blog og der finder jeg også dig Rikke, men hvis du lukker din blok ned, er jeg bange for at det ender med ude af øje, ude af sind tanken, jeg syntes at dette er en slags netværk, en slags en stor familie og selvom du ikke føler det store overskud til at skrive nu, kommer det garanteret igen, og jeg er sikker på der er noget på de mange blogs der vil kunne bringe dit humør tilbage.
Rigtig god weekend og et stort knus herfra.