2. marts 2010

Taknemmelighed...


Jeg glemmer at tage billeder af især Mathias, for det er jo ham der skyder mest i vejret herhjemme. Men i dag huskede jeg det lige og så lige et enkelt af Maximusen, min dejlige store dreng.

Ud over det er jeg taknemmelig for....

...at jeg er så glemsom, at jeg nu har endnu en ordre fra http://www.lookfantastic.com/ på vej, for den jeg havde bestilt kom i dag..SUK Rikke. men som min svigermor siger, så æder det ingen brød og det er da rart at have lidt på lager. Har endda købt noget forskelligt..bare så det ikke skulle gå hen at blive kedeligt : )

...at jeg i aften skal se fjernsyn for mig, nemlig "kender du typen" og "spise med price", hvilket er super tv for mig. Er begyndt at holde meget af madprogrammer igen..eller det er vist noget jeg altid har gjort.

...at min Morfar kom godt afsted i fredags og at vi som familie fik taget ordentlig afsked. Det var en god dag!

...at jeg i morgen skal mødes med Rikke og vi skal have en aften uden børn, hvilket er meget længe siden.

...at Anna og jeg havde nogle hyggelige timer i søndags..også uden børn.. og at hun skrev en sms med et forslag om en Kashmir koncert d. 10 april. Så Påskeplanerne er ved at blive flyttet til efter Påske, hvor vi nok vender næsen hjem til Jylland. Min Mor har også fødselsdag d. 12, så det ville nu være fint nok.

...at Preben og jeg stadig kan finde gnisten efter snart 11 år, det er sku ingen garanti.

...at jeg stadig oplever at kærligheden er her, at folk finder hinanden og at mirakler sker.

..at jeg igen og igen bliver mindet om glæden i mit liv, at mine børn og min mand hver dag minder mig om nærheden og positivismen : )

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Det er dejligt at mærke taknemmeligheden ;-)