21. februar 2010

Max og Sigurd

I dag kl. 10 så vi Sigurd i Imperial med dansere (4 x søde piger) og band. Det var faktisk et ret fedt show på en times tid og Max virkede som om, at han var betaget. På et tidspunkt fik Sigurd besøg på scenen af 2 små piger på omkring 1½ år, der dansede og den ene spillede luftguitar...hold mund, hvor var de søde og det var sjovt. Sigurd kunne ikke synge af grineflip over de 2 små troldeunger, der havde forvildet sig op i rampelysets skær og 5 minutes of fame : )
Så det var slutningen på en hyggelig vinterferie. I morgen starter en forholdsvis kort uge på det helt almindelige plan. Onsdag bliver travl med babyrytmik, mødregruppe og besøg af et nyeligt opstået (måske kommende) par, som kommer til mad og film. Torsdag tager vi så mod Jylland og skal til begravelse fredag. Vi vil også gerne nå at se Anna og hendes familie. Så det er hvad ugen bringer. Det der fylder mest er nok det sidste farvel til Bedstefar, sådan noget er aldrig helt rart, men en nødvendighed i processen ; )

1 kommentar:

mette b sagde ...

Ham Sigurd er ganske enestående og fantastisk. Sidste år lavede han En skærsommernats drøm her på Vibrg teater med ungdomsskolen. En musical i topklasse - jeg måtte se den to gange!
Han kan bare anspore alle til at dele glæden for musik, om nogen.
KH Mette