25. januar 2010

Kinesiologen....

...var jeg først skeptisk overfor. Jeg er ellers den meget godtroende type, men har altid været heldig med alternative behandlere. I det første stykke tid tænkte jeg ret meget på, at jeg sikkert ville komme af med en formue til homøopatisk medicin. Vi snakkede de føste par timer om min historie og så testede hun mine uballancer. Mine binyrer var belastede, mine led, så virkede det som om jeg havde noget penicillin, min krop har svært ved at komme af med, hjernebarken havde uballancer, mine slimhinder var tynde og alt sammen gav jo mening ift. det jeg fejler og har fejlet. Så testede hun min for optagelsen af vitaminer og mineraler og nåede frem til et passende mutivitamin, zink og D-kapsler og ud over det skulle jeg have noget for de andre ubalancer, som blev til 4 forskellige slags dråber. I går fik jeg bestilt alt det jeg selv kunne og Solveig har så sørget for at bestille resten. Nu prøver jeg det, så ser vi om 6 uger hvordan kuren har virket med dråberne. Jeg tror egentlig jeg først følte det var lidt underligt, at hun sådan snakkede med kroppen. Hun spurgte lavmeldt min krop hvor problemerne befandt sig og min arm gav efter hvis det var nej og spændte imod hvis det var et ja. Så det er da vildt spændende. Vi nåede også frem til at det var mine tynde slimhinder i maven der gør, at jeg ikke kan tåle råt hvidløg, at jeg skal til at drikke sød eller letmælk i stedet for skummet. Så jo...jeg blev klogere og fik mig en guideline, som jeg bestemt har tænkt mig at prøve af ift. dråber og vitaminer. Hun var også typen der stod fast på, at motion skulle være sjovt og meningsfyldt eller var det mere skadeligt end helbredende. Alfa omega var at komme mit indre stress til livs. Hele tiden være opmærksom på den del af mig og tænke på livskvalitet. Spørg endelig og jeg skal nok skrive om hvordan det hele går : )
 Har du erfaring med kinesiologi?

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Det var meget spændende at læse, Rikke! Jeg var hos en kineseolog/ biopat for 2-3 år siden. Hun fandt ud af, at jeg manglede frygtelig mange ting, og jeg blev lidt skræmt over at skulle købe remedier for over 2.000 kroner. Det gjorde jeg, men jeg følte ingen forskel efter at have været gennem den kur, hun havde lavet for mig - så jeg ved ikke, hvad jeg skal tro.
Held og lykke med dit projekt!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Ja, det må tiden vise. Man kan købe sig fattig i alverdens ting. Men nu skal det da prøves. Jeg er ked af at høre om din historie, for det er da ikke fedt, når man føler at det slet ikke har hjulpet på noget.

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg synes, at det lyder rigtigt godt, at du får taget 'hul' på din krop nu... Jeg følger spændt din næste tid med de nye tiltag.

Knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, det er jo et gammelt projekt ; )jeg er spændt på det hele..

Anonym sagde ...

Kære Rikke
Jeg har prøvet min del af alternative ting Kranie sekral eller hvordan hulen det staves... Biopat, og alt muligt andet pga min svigermor (er en heks i sødeste forstand, det kalder hun sig selv) Noget virker andet gør ikke! Noget blomster medicin har jeg fået det bedre af, og andre urter...
Tror det er individuelt. Er selv skeptikker, men der er altså noget af det der virker!
Glæder mig til at høre hvordan det går....Kærligst Heidi

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

heidi: Tror bare jeg er en nærrig fidus, for når det bliver dyrt og det er 1100 kr. for dråber og vitaminer, for behandlingen var jo gratis, men så trækker jeg mig, for jeg vil jo hellere at det ik kostede så vildt meget, men som Preben ssagde, så brugte han lige 700 kr. på poker og vandt intet, det er da den glade spild af peneg, så jeg skal vist bare til at tænke anderledes : )

Anonym sagde ...

Kære Rikke
Det er sgu også dyrt!
Har selv brugt mange penge på et eller andet svigermor lige mente vil hjælpe....Men vi kan jo håbe at noget måske virker! Man ved jo aldrig...og det er da bedre end at bruge 700 kr på poker :) eller hva ??
Min egen mand ville helt klart vælge poker....

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Heidi: Har selv spillet poker på nettet, så jeg syns nu det er en fed måde at hygge sig på, men jeg har jo længe skulle gøre noget for min krop. Nu er der een der kan hjælpe og så må jeg have tillid til hendes evner indtil videre. Det er jo bare en erfaring jeg må gøre mig..god eller dårlig : )

mette b sagde ...

Super spændende læsning. Jeg kendte intet til det dit indlæg, så jeg følger spændt med :)

Uanset måden at gøre det på, tror jeg, at det er godt at du får fokus på dig, din krop og dine behov... og her synes jeg jo så at din mands argument er rigtig godt.

Gør noget godt for dig.

Klem fra
Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Mette: ja, du har da helt ret. Det er jo med at lytte indefter og det skal jeg da til at øve mig på...kram til dig..