29. januar 2010

Filmanmeldelse og siden sidst...

Igår så jeg It's Complicated og vil på det varmeste anbefale den. Den var jo vildt morsom og alle skuespillere var fantastiske. Jeg har ikke grinet så meget over en film i meget lang tid : )

Siden sidst... Igår hentede jeg Max efter at lejligheden havde fået en hurtig overhaling og der var købt ind. Thomas kom lidt senere til lasagne og hjemmebagte flutes. Max er vild med Thomas og Thomas er vist også lidt vild med Max og det er jo altid rart, når andre kan lide ens børn. Jeg tog i biffen med Svigermor kl. 21.20, så det blev sent inden jeg kom hjem. I formiddags fik jeg aflederet en igen tudende Max, på trods af jeg virkelig gjorde alt for at virke helt rolig yderst som inderst. Så gik turen til Doktor Lone, som hun så smukt hedder herhjemme og Mathias fik de første 2 vaccinationer. Første gang kom der et lille vræl og så smil og grin og anden gang græd han lang tid efter..indtil jeg svang en flaske op af tasken og så var der ro ; )
Jeg har været i Lyngby, hvor han sov som en sten mens jeg fik købt zink til projekt Rikkes krop skal afbalanceres og så ris-, majs-, boghvede- og hirsemel ala øko. til Mathias skal til at have grød her om 3-4 uger. Så er det lige til at gå til. Desuden købte jeg 2 flasker spa aroma med kamille og lavendel. Det er til drenges bad om aftenen. Nu er Mathias spist af og er bare rigtig træt efter turen hos lægen og jeg vil sidde her og hygge mig lidt : )

4 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Adskillelse er svær og det er vel det, det drejer sig om for Max i øjeblikket. Ny lillebror, ny børnehave... - Men det skal nok gå, er jeg sikker på.

Og pøj, pøj med lillemanden. De vaccinationer kunne jeg godt undvære her.

Knus ;-)

mette b sagde ...

Den film kunne jeg rigtig godt tænke mig at se - kan man tage sin kæreste med, eller er det en tøsefilm?

Jeg synes du er en sej mor, der tager enhver udforing, stor som lille, op og gør noget ved den.
Rigtig god weekend til dig og din familie.
Klem fra
Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, Max vågner også en del gange hver nat og vil ind til os. Det er jo hyggeligt nok, men hvis vi giver efter for tit, så er det hver nat og så godt sover man jo ikke, når han også er der og ligger med hovedet boret ind i ryggen ..hi hi. Men jeg mærker da også mine egne bekymringer og dem kan han vel også mærke. Så det ene med det andet. Det er nko bare en reaktion + hans alder..farlig cocktail. Mathias har heldigvis været okay i dag, lidt ked af det ind imellem, men sover som en sten på 2. time : )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Mette: Den må du se, vi har den også på dvd...lidt snyd. Så vi skal se den i aften, denne gang er det Preben der står for skud. Der var ikke mange mænd, men den er sku også sjov for mænd, ham jeg sad ved siden af grinede da meget over den. Tak for komplimentet, jeg prøver da at være sej, men til tider er jeg nu mere som glas..skrøbelig : ) Heldivis har det været sådan post-lykkepiller, at jeg kan klare lidt mere og finde den indre glæde og på den måde hive mig selv op af mørket og jeg takker dælme for den evne, for glæden og nærværet er der nu..Jeg har fundet mig selv..kram