10. december 2009

Mange tanker...

...kører gennem hovedet for tiden.

Hver dag går jeg med Max og Mathias i barnevognen ned mod vuggestuen og går forbi nogen af de lejligheder vi står nr. 1 til. Der er en lille have til og jeg har mange små idéer til det hele. Gad vide om der skal nyt køkken i? Skal vi holde det hvidt som her eller skal der lidt farve på? Hvad kommer det til at koste, hvis det skal være helt perfekt, for vi skal jo bo der i mange år? Der er ønsker om et nyt Ikeakøkken, isolering af udestuen, hvor der skal gulvtæppe og måske gulv på også, evt. lydisoleres til børneværelserne....

men tankerne er i dag blevet stoppet, da Mathias har været urolig og knap nok sovet, så jeg har gået lidt frem og tilbage med sut og har lige været i Netto og handle bare for at få ham lullet til ro. Men da vi var tæt på vores hjem vågnede han igen...
Nu sidder jeg og får lidt at spise, det er ikke nemt lige i dag at foretage sig noget. Jeg har fået skrevet 4-5 julekort og pakket mors sidste julegave ind.

....nå, men tilbage til tankerne imens der er fred og Mathias forhåbentlig er faldet i søvn langt om længe.
Max er jo 2½ og der er mange tanker omkring hans sut, ble og adfærd i det hele taget. Sutten har vi talt om, at han skal lægge fra sig her i foråret og bleen aner jeg ikke. Gode råd søges??? Men han er ved at være interesseret i at mærke efter om han skal tisse og er begyndt at sige, at nu skal han ud og tisse og det gør vi så. Her på det seneste har han haft svært ved at godtage, når vi har bedt ham om noget han ikke vil. Han fastholder hårdnakket og vi har nok pga. af at han lige skulle vænne sig til lillebror set lidt gennem fingrene med et. Vi er dog blevet enige om, at han skal høre efter, når der er noget han ikke må, det er jo også vigtigt ift. hans kammerater, at det ikke er ham, der styrer det hele. Han er en fantastisk dreng og har bare været en super storebror indtil videre, så det er jo småting. Men dog noget der ikke skal vokse.

Måske skulle jeg prøve med noget mad, han er ikke faldet i søvn derinde. Jeg tror han er lidt sløj, virker varm og er forkølet. Lige i dag mærker man hvordan det ville være med et barn, der har kolik eller på anden måde er på hele dagen. Jeg er ret træt allerede, kan ikke rigtig mærke mine egne behov som sult og om jeg skal på wc. Godt han er en nem baby ellers ; )

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Mange tanker... Dem har jeg også i dag, blot af en lidt anden karakter.

Fortsat dejlig torsdag, kære du ;-)

Lavendel sagde ...

Du MÅ jo indstille dig på en vanskelig tid med MAX - han skal til at gennemleve sin første "gøren-sig-fri-periode" - i gamle dage kaldet trods-alderen, 2-3 år - alt skal der siges neeeeeej til, og det er altså bare sådan det er. Uha - lykke til!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Lyder alvorligt, er det det?

Lone: ja, jeg ved det jo alt for godt ; )