25. december 2009

Juleaften 2009


Max fik Dublo kravko, jomfrutrøster, lufthavn, Åh Abe cd boks, gavekort til Fix idé på Godthåbsvej, bluse, sweater med Rolling Stones læber, hjemmesæt/tullesæt, 3 dvd'er, klistermærker, lægetaske, cykel (uden pedaler i træ), kæde med Tyren (stjernetegn) og en tøjhund. Så husker jeg ikke mere eller det var vist det hele ; )

Max var vild med at gå rundt om juletræet og kunne synge med på et par af sangene, så det var et hit. han var super i går!!!

Jeg fik en Ipod nano, og en Nike hættetrøje i lyserød af Preben og drengene. Så fik jeg en vase, shampoo, balsam, scrup fra Origins fra Prebens mor, vi fik gavekort til brunch og børnepasning fra Prebens søster og kæreste, dvd med Lars Hjortshøjs show, en docking station til min Ipod fra min Morfar, cowboybukser, bluse og top fra mine forældre og hjemmelavede smykker fra Prebens niece.

Mine to guldklumper : )

Mathias fik en lamazeelefant, joggingsæt, en bumbastol, gavekort til Fix-idé, en musikuro, små sko, Diddl's hest Galypso som tøjdyr og en uldbody.

Vi havde en dejlig aften alle 4. Børnene klarede det super godt : ) Alting gik som det skulle og da vi kom hjem samlede vi lufthavnen fra Preben og mig og den er flot. Max har leget lidt med gaver her i dag og er nu inde for at sove en kæmpe lur. Jeg tror han har sovet 2½ time nu, Mathias og Preben sover også.
I aften skal vi smovse igen. Vi skal have andepatter, ovnkartofler og andesovs fra Jensens Bøfhus. Uhmmm. Vi fortsætter den gode stil, i dag er det bare dovneudgaven ; ) Når der er ro i aften vil jeg gerne se Lars Hjortshøjs dvd...eller begynde at lægge cd'er ind på min nye røde Ipod med inskriptionen Glædelig Jul Rikke Bruun Berthelsen...eller....

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke en dejlig juleaften I har haft og sikke skønne gaver.

Håber Juledag er gået lige så fint.

Knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, det er slet ikke så tosset. Vi har bare hygget os i dag, det er bare en slappedag. I morgen er det så julefrokost og indtil d. 30 er der gæster og 30 års fødselsdag i Næstved : )