4. december 2009

Besøg...

...af sundhedsplejersken er jo altid lærerigt for mig. Vi fandt måske frem til Mathias' uro. Mere mad, da han sutter bunden ud af flasken og så skal han bøvse siddende hos os og ikke kastes på skulderen, da han nemmere kommer til at gylpe. Så det var jo dejligt. Han skal i højere grad styre måltidet og den er jeg helt med på.

Så da hun gik lagde jeg Mathias ind i liften og han var rolig efter et ordentligt stort måltid en en kæmpe sømandsbøvs. Mens jeg støvsugede (med jævne pauser for at høre om han græd) lå han så og faldt hen. Nu sover han og jeg har lidt tid til afslapning. Jeg skal bare ned og have handlet ind i Netto inden Max skal hentes. Mine forældre kommer herhjem i aften efter visit hos min moster og onkel og skal sove her til søndag. Så i morgen aften skal vi have flæskesteg mit alles og det glæder jeg mig til. Julehygge...uhmmm.

Jeg går for tiden og bekymrer mig lidt om mig bror. Han og konen er gået fra hinanden sådan kort fortalt. Min mor siegr at han er en streg i luften, arbejder meget (da det er minkpelsningstid) og har meget om ørene med at flytte i egen lejlighed, sørge for børnne har det okay og glemmer vist lidt sig selv og det kan man jo godt forstå. Men det er bare så trist opleve ham falme på den måde. Jeg håber han finder glæden igen og faktisk så ønsker jeg brændende, at han finder lykken...med den pakke han nu engang kommer med....det fortjener han sku!!!

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Det er da skønt, hvis lidt småjusteringer kan afhjælpe hans uro - held med det!

Og så nogle gode tanker til dig, når din bror ikke har det så godt.

Vevika sagde ...

Hej Rikke,

Jeg har fulgt lidt med på sidelinien og vil først og fremmest sige, at jeg er vild med billedet af dine to drenge i menuen til højre. Hvor er det kært!

Hvor skønt med en god SP. Det er dejligt at have følelsen af at hendes råd er gode og fornuftige. Vi havde også store udfordringer med gylp (all-over!), da Johannes var bittelille. Men efter råd fra lægen besluttede vi at give ham en tykkere MME og derefter stoppede gylperiet. Det var fantastisk! De første par gange skulle han kæmpe lidt mere for at få mælken ud, men vi gav han en tut med et hul mere og han lærte det hurtigt. Det var skønt, at vi ikke altid skulle sidde/stå et sted og bøvse ham, hvor vi var sikker på, at vi kunne tørre gylpen op/af bagefter :-)

God weekend med lækker mad! Blir' helt sulten.

Losarinas mor sagde ...

Tænk hvor mange ting vores liv består af..
:-)
Godt du fik en snak omlring den lille fyr.

Fru E sagde ...

Det lyder som en rigtig god sundhedsplejerske du har. De er jo (desværre) nogle gange af svingende "kvalitet".

Hvor må det være hårdt for din bror. Kan slet ikke forestille mig hård en rutchetur det må være.

Kram og tanker.