8. december 2009

8 Dec.Godt jeg har bloggen, så jeg får husket at tage billeder ind imellem. Man falder af på den ved andet barn og Max får vi heller ikke foreviget så meget mere. Ham har vi til gengæld 1 mio. billeder af ; )

I morges vågnede vi kl. 8.30 hele banden. Max kom endda inde fra sin egen seng. Så havde vi jo lidt travlt. Vi skal nemlig være i vuggestuen inden 9.30 og især i dag, for der skulle vi aflevere NisseLaura, som Max har haft med hjemme med tilhørende bog, der skal læses op. Jeg fik givet Mathias mad, Max fik en banan og fik tøj på inde i vores seng. Vi nåede det heldigvis. Kl. 14 i dag henter Farmor og Flemming Max i vuggestuen og hygegr med ham indtil kl. 17.30, så kommer han hjem igen. Så det bliver han glad for : )
Ellers skal jeg bare samle kræfter efter en hård dag med mødregrp. og besøg hos Farmor og Flemming igår. Jeg er træt i dag, har stadig bivirkninger efter søndagens sprøjte og ondt i halsen. Rikke M. skrev i morges, at hun havde fået ondt i halsen hen over natten, så hun ville ikke komme og smitte os. Hun kommer engang i næste uge i stedet for. Så nu vil jeg tænde for World of Warcraft og nyde at der er fred og ro til det lige nu.

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Det lyder da til at være en dejlig dag hos Jer - bortset fra de dumme sygdomstegn.

Knus fra engen ;-)