2. december 2009

2.dec.


Max fik åbnet julekalender og pakkekalender igår og vi fik set Jullerup Færgeby, som jeg nok skal nå at få ticks af inden måneden er omme ; ) I går aftes sluttede vi dagen med et program om Anoreksi og jeg blev lidt irriteret på een af personerne, der hed Maria. Hun virkede meget selv iscenerat og underlig. Men et spændende program og en skrækkelig sygdom.
 Bagefter så vi Anden vender tilbage og det var jo bare for sjovt. Dejlig at slutte dagen med en god griner.

Morgenen gik fint, jeg er ret så frisk efter at Preben tog Mathias i nat og jeg fik lov til at sove. Han fik mad kl. 7.30 og sov videre og Max vågnede kl. 8, så total luksus : )
Formiddagen er gået med de sidste julegavekøb og bestilling af samme på nettet. Jeg fik købt en elefanthue og et par varme sokker til Max i LIC. Så lidt har jeg da fået fra hånden. Flaskerne er vasket og lidt af vasketøjet er lagt sammen. Men nu vil jeg nyder at Mathias sover, for jeg har løbet i pendulfart frem og tilbage for at give ham sutten. Sidste gang lod jeg ham lige græde lidt og så sov han. Dejligt.

I aften kommer Farmor og Flemming til mad, de skal passe drengene, for vi skal i biffen og se "Luftkastellet der blev sprængt". Jeg glæder mig : )

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

En 2. december i luxus. Hvor er det dog herligt, Rikke.

God biftur ;-)

Lavendel sagde ...

Lagde du mærke til at Maria i udsendelsen havde været indlagt i over 3 år!!Tre ud af de 30 hun var. Så hvis ikke sygdommen gør det, så skal hospitaliseringen da nok gøre én mærkelig!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: Faktisk havde hun været indlagt i 12 år, men fortalte også at hun fra barn havde haft usynlige venner...hmmm. tror hun var ret speciel ; )