16. november 2009

Sundhedsplejerske, pudehandel og madplan


Her til morgen kom sundhedsplejersken. Mathias blev vejet og mål til 3700g. og 53 cm. Så han er vokset lidt siden sidst og det er jo dejligt. Max var også hjemme og hjalp Birgitte med at måle og veje.
Igen fik jeg gode råd og anvisninger til aflæsning af ham. Hun er sku bare så god. Vi snakkede lidt om influ. A og om at jeg skal have den på onsdag, hvilket jeg egentlig ikke har lyst til. Jeg ringer senere ned og aflyser tiden, for efter vi talte om hvem der blive rigtig syge, så tænker jeg, at jeg ikke er i faregruppen der og hvis det så eller bare er en indluenza, så har jeg ikke lyst til at få en vaccine, der måske ikke er testet det den burde. Nu skal jeg bare igennem til lægen ; )
Her om en halv times tid, når Mathias har fået noget mad, så skal vi i jysk og købe 2 nye puder til overnattende gæster, 2 lagner og måske hynder til skolene i køkkenet. Vi skal have handlet til de næste dage.
Ugens madplan er som følger:
Mandag: Rester fra lørdag
Tirsdag: Pasta med tomatsovs
Onsdag: Cuvettesteg med hjemmelavet Bearnaise (Farmor spiser med)
Torsdag: Wok med noget af kødet fra cuvetten
Fredag: Risengrød
Lørdag: Fødselsdagsmad som Preben endnu ikke har besluttet sig for : )
Søndag: Boller i Karry (een af Maxs favoritter)

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Dejligt at du har en god sundhedsplejerske, Rikke - det er en uvurderlig støtte!

Ha' en god dag med lille Mathias.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Ja, hende har vi været heldige med ; )
Tak og i lige måde.

Helle Koed sagde ...

Hej Rikke.
Hvor er det en dejlig dreng I har fået jer! :) Der er jo så sådan ca 1 mdr i mellem vores drenge, og hold da op jeg er imponeret over alle dine blogindlæg, det er da overskudsagtigt ;) og så med 2 børn! :) Jeg synes det er hårdt med nr. 1 og finder sjældent tid til de ting jeg virkelig holder af, men synes det kommer stille og roligt!
Stort tillykke med ham!! ;)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Helle: Tak. I perioder har jeg vildt meget energi og måske er det fordi jeg holder så meget af de her ting, så det giver overskud. Jeg er også lidt en mega multi tasker og lige nu er vi jo stadig begge to herhjemme : )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Helle: Og tillykke med din lille mand. Der er kommet mange små søde børn til verden her i det sidste stykke tid. Synes jeg kender manger efterhånden : )