15. november 2009

Søndag hos os og opgør med et tabu

I morges vågnede jeg op helt våd af sved, så det der indluenza er der måske noget om, det viser jeg bare kun om aftenerne. Underligt! Kl. var 8.30, Max var kommet ind i morges og Mathias begyndte også at røre på sig. han havde sovet fra 3 i nat, så vi er sådan rimelig udhvilede her i dag og det er vildt dejligt. Vi har set lidt af Ratatouille sammen med Max, jeg har strikket og ellers har vi bare taget den med ro. Når drengene vågner skal vi ud på en gåtur her i området. I aften skal vi have kylling, ovnkartøfler, broccoli og Jensens Favoritsovs. Jeg skal se Forbrydelsen II og jeg glæder mig : )


Apropos Christinas seneste indlæg om at blogge om sex...eller mangel på samme, så har Preben og jeg haft en hyggestund under dynen - altså i underhylere og vi har snakket og krammet, for det er jo hvad vi kan lige nu. Men det er fint at blogge om den slags også, for det er jo en kæmpe del af livet og det fylder enormt meget, når det ikke fungerer. Som jeg skrev til Christina efter nogle grænseoverskridende erfaringer med min første "rigtige" kæreste, for mange tanker om at det er besværlig og at jeg ikke fortjener den del af livet, en mindre depression i en del år, sclerose, tabuer fra barndommen og små børn, så ved jeg alt om hvordan hun har det og jeg har kæmpet mange kampe for at få den del i mit og vores liv til at fungere. Så man kan da lige så godt dele erfaringer med andre og jeg VED at jeg langt fra er den eneste. Man har måske forskellige grunde, men mange kvinder deler denne mangel på lyst....

3 kommentarer:

Fru E sagde ...

Man kan jo skrive om alt på sin blog, men det er vist meget forskelligt, hvor meget hver især vil "udlevere" fra sit privat.

Selv vil jeg nok ikke bringe mit sexliv på bloggen, men har ikke problemer med, andre gør det.

Som småbørnsfamilie skal man nok lægge sig lidt mere i selen for, at det kører pga. den træthed som ofte opleves. Heldigvis kommer de fleste også igennem denne periode med mindre lagengymnastik :o)

Kærestetid er vigtigt, med eller uden tøj ;o)

Dejlig søndag...

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Fru E: jeg har heller ikke hidtil skrevet om den slags, men synes helt sikkert at det er et generelt problemt hos mange kvinder. Jeg vil ikke udstille mine nærmeste, så det bliver nok ved dagens indlæg. Men jeg er nu altid rimelig åben omkring mig selv , det er jo trods alt en dagbog for mig : )
Her har vi nok den holdning, at det bare er sådan i en periode og at det ikke betyder at vi har en krise, men at der er nogle omstændigheder der gør at det er sådan i en tid.
Du må også have en dejlig aften..

Fru E sagde ...

Og med den holdning tror jeg man kommer rigtig langt :-)